Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves pasik, mit akartok 16-18 éves lányoktól?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 09:33
1/23 ASOT válasza:
jó kérdés...én semmit :) hozzám képest túl fiatal gyerek.
28/f
3/23 Mókusgyilkos válasza:
én semmit bár közel se vagyok 30 lehet majd akkor megjön a gusztusom a friss húsra :D
am szexet mi mást?
5/23 anonim válasza:
Azt, amit az ilyen tudatlan kislányok adhatnak... elárulom: nem intellektuális kielégülést. ;)
A ribanckodást a korszellem diktálja a médián keresztül, ezek a jóemberek csak kihasználják lehetőségeiket. Mindenki döntse el maga, hogy ez az ő értékrendjébe mennyire fér bele.
6/23 anonim válasza:
normál esetben semmit... de szerintem egy beteg hülye, ha ilyen fiatallal akar kezdeni ennyi idősen
7/23 Ilyent válasza:
szerintem egy beteg hülye, ha ilyen fiatallal akar kezdeni ennyi idősen
30 évesen még ne bottal járok.
Majd hülye lennék nem leku..
És nem is én kezdeményezek.
Akkor???
A szex is elítélendő???
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként meg csak azért kérdeztem, mert nem nagyon értem,hogy miért vonzódnak az ilyen fiatalokhoz...:)
2012. aug. 26. 09:59
10/23 anonim válasza:
Miért nem jó a huszas,harmincas korosztály? Miért a kislányokat kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!