Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akartok ti tőlünk lányoktó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akartok ti tőlünk lányoktól Pasik? Csak sex és semmi mást. Kort irjatok légyszi.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy csak azt
2010. ápr. 28. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
én nem akarok semmit a lányoktól. maximum egy lánytól bnőmtől. ilyen kérdésnek mi értelme? 19/f
2010. ápr. 28. 13:10
 3/11 ThodEE GoD ***** válasza:
Először igen, aztán ha komolynak tünik akk lehet kapcsolat is belőle. 21F
2010. ápr. 28. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez megint olyan kérdés ami nagyon egyénfüggő, nem lehet általánosítani. Talán annyit, h fiatalabb korban főleg ez jár még csak a fiúk fejében, de később már ők is egy társat is keresnek maguk mellé, nem csak valakit akit megdughatnak. Én személy szerint egyébként soha nem csak emiatt jöttem össze egy lánnyal, sőt szeretem ha van egy barátnőm akit kényeztethetek és akivel megbeszélhetek mindent. Abban is biztos vagyok, h van még rajtam kívül nagyon sok fiú aki szintén ilyen. F21
2010. ápr. 28. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:

minden férfinek aki nem homokos szüksége van a nőre és igen egyrészt szex de másrészt a férfi is ember és mint a legtöbb ember csak társaságban érzi jól magát

és most a magam példáját mondanám el!!!

most anyámat eladnám egy kiadós dugásért! de a világot eladnám ha minden éjjel lenne kihez odabújni néha dumálgatni eljárni vele sétálni szóval egy kapcsolatot akarok

25f

2010. ápr. 28. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:
egyszerű:szerelmet.
2010. ápr. 28. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
itt a tavasz, dagad a fasz
2010. ápr. 28. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen kedvem van. Ha éppen csak arra kell, akkor még véletlen sem akarok vele kapcsolatot, ha pedig éppen a romantika hiányzik, akkor a barátnő igény üti fel a fejét a gondolataimban. De mióta véget ért a kapcsolatom, azóta csak a szex és más semmi játszik...

F/21

2010. ápr. 28. 14:24
 9/11 anonim válasza:

MEgpróbálom megdugni, ha az nem megy megenni, ha az sem levizelem.

Komolyra fordítva. Ha tetszik, akkor lefektetni, függetlenül tőle, hogy érzek e valamit (kivéve, ha szerelmes vagyok). Később ettől még kialakulhat bármi.

2010. ápr. 28. 15:41
 10/11 anonim válasza:
27 f
2010. ápr. 28. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!