Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megismerkedtek egy lánnyal és CSAK barátkozni akartok vele, akkor hogy viselkedtek?
Figyelt kérdés
Például hányszor keresitek telefonon, hányszor szerveztek közös programot, szoktátok-e attól még dicsérni, mennyi ölelés, kézfogás, meg ilyesmi fér bele?
De igazából bármit írhattok, ezek csak példák. :)
2012. aug. 13. 15:19
1/3 anonim válasza:
fiú és lány közti barátság azért nem igazából létezik, mert az egyik fél mindig többet akar, és ez borítja az egyensúlyt. Én eddig sokszor hittem azt, hogy barátkozni akarok egy lánnyal, aztán a végén mindig az ágyban kötöttünk ki. Az ölelés meg főleg a kézfogás máris túlmutat a barátkozáson szerintem.
2/3 anonim válasza:
Az a lány személyiségétől is függ, hogy mit bír barátilag a kapcsolat. Van, akik ölelgetik is egymást barátilag, én például nem vagyok ez a típus. A találkozókat pedig szerintem a helyzet hozza magával, hogy hová és hányszor.
3/3 anonim válasza:
Amikor valaki ezen agyal, hogy hányszor keresik telefonon és ehhez hasonlók, az biztos jele annak, hogy részéről nemcsak barátságról van/lenne szó. Egy igazi baráti kapcsolatban ez ugyanis ugyanúgy nem számít, mint ahogy az se, hogy a haverját hányszor hívja fel az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!