Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, általában hogyan viselkedtek amikor megjön?
Figyelt kérdés
Milyen hangulatba vagytok olyankor?2012. febr. 28. 20:55
1/16 anonim válasza:
Én általában kitisztítom a csizmámat és kirakom az ablakba.
2/16 anonim válasza:
nyafogás, hisztizés, szexéhség, kiló szám csoki zabálás
F24
3/16 anonim válasza:
Szörnyen rosszul érzem magam általában, pláne ha fáj is, de gondolom ez érthető.
Vagy nagyon agresszív leszek magamhoz képest vagy mindent magamra veszek és mindenen elsírom magam.
4/16 anonim válasza:
Hát nálam inkább csak csokizabálás, és azt is csak utána. De jó kedvem szokott lenni.
6/16 anonim válasza:
Levert vagyok, fájnak a lábaim is, és a hasam is, ideges meg feszült inkább akkor vagy, mielőtt megjön.
20/L
7/16 anonim válasza:
PMS-t egész jól viselem, kicsit vannak hangulatingadozásaim de nem vészes. Maga a mensi sem lenne gáz, ha nem görcsölnék annyira.. Épp ma jött meg de már jobban vagyok :D
8/16 anonim válasza:
Rossz kedvem van, lehangolt vagyok, apróságok felidegesítenek.
9/16 anonim válasza:
Én mindig boldog vagyok tőle:)Jókedvem lesz stb,nőnek érzem magam:)Semmi negatívum!
(de ez azért van,mert nagyon rendszertelen)
10/16 anonim válasza:
Nagyon változó a hangulatom.. egyszer depis vagyok egyszer meg boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!