Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartok ennyire a lányoktól és félek tőlük, miért csak a rosszat látom bennük? Nőgyülölővé váltam volna?
Még mindig beteg vagy.
De ennél a kérdésednél ott az a rohadt válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
"Dögpumpa. válasza:
Ezt a kérdést minek kellett kiírnod?! Most úgy őszintén. Semmi információszerzési célod nem volt vele, mivel...
1. A kérdés az, hogy nőgyűlölővé váltál-e, erre alatta a magyarázatban azt fejtegeted, hogy micsoda mocsok az összes nő.
2. Tudja mindenki, hogy ki vagy. Az a szerencsétlen debreceni csórigyerek, aki minden nap lezsibbasztja az oldalt.
3. Nem lehet eldönteni, hogy provokálni akarsz-e, vagy esetleg várod, hogy néhány hozzád hasonló megtört szerencsétlenül járt, mérges fiú témázzon veled, hogy tényleg milyen szemetek a lányok, vagy csak szimplán gond van veled az emeleten.
De reagálok azért az irományodra:
- Először is te vagy az aljas, amiért ÁLTALÁNOSÍTASZ, és sértő, bántó megjegyzéseket teszel az összes nőre.
- Azért is aljas vagy, amiért csak megd*gni akarod őket. (Bár tárgytalan, úgysem sikerül, mert úgysem tudnád összehozni, max. megint egy prostival). Minden vagy, csak FÉRFI nem.
- Azért lettél ilyen, mert nincs sikered a nőknél, mert görcsös vagy, zavarodott, és idegesítő.
- Végezetül a tanácsom: MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ. Rettenetesen beteges, amit művelsz az oldalon lassan fél éve.
Lenne hozzád azért egy kérdésem is: Ha a lányok a mocskos szemetek, akkor miért van az, hogy én is és a barátnőim is folyton a fiúk miatt szívjuk meg, miattuk vagyunk szomorúak?!
Viszont én sosem írnám le az egész férfitársadalmat néhány bunkó miatt, aki megbántott, és nem veszíteném el az igaz szerelembe vetett hitem.
SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!