Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még egyáltalán férfiasa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még egyáltalán férfiasabb pasik?

Figyelt kérdés
Lány vagyok nem ez a pláza cica féle , de szeretek csinosan öltözködni, de elegem van abból hogy manapság egy fiú úgy öltözik mint egy lány. Rózsaszín feszülős póló, csőnadrág, zselézett haj, cuki discos nyálas fiú. Na a talpraesettségéről meg ne is beszéljünk... Hol vannak azok a fiúk akiknek van valami egyedi stílusuk, nem ilyen divatmajmok?

2012. aug. 29. 16:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
vannak... de nem a tizenévesek között:)
2012. aug. 29. 16:04
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem a tinidiszkókban topognak, hanem normális helyeken fordulnak elő. Fura, én rengeteget látok belőlük. Normális bulikban például, ahol nem nyálzene van, hanem valamilyen hozzájuk illő fellépő, zenekar.
2012. aug. 29. 16:06
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Vannak vannak.. csak nem a menő srácok közt... Saját példából kiindulva.. Akit te férfiasnak nevezel, aki nem cicafiú, meg diszkóherceg, arra manapság azt mondják, hogy GÁZ! És remélem értetted a fordított példát...
 4/41 A kérdező kommentje:
hát jó de a tizenévesek között is lehet ilyen, de olyan 20 év körüliek közt se nagyon van.. Nem hogy még a tizenévesek között.. :(
 5/41 anonim ***** válasza:
első nagyot mond! én sem mai gyerek vagyok a 24évemmel, de hányok azoktól a gyerekektől amit leírtál kérdező.
 6/41 anonim ***** válasza:

Én bőrdzsekit, farmert, hozzá inget/pólót hordok. Rám meg azt mondják, h konzervatív. Akkor mi a bánatos istencsodája kell, meg tudja valaki mondani? Erről az egészről ez jut eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE

2012. aug. 29. 16:07
 7/41 ASOT ***** válasza:

valamikor volt egy kérdés ahol a srác azt írta h ő cicafarmert vesz fel meg ilyen testhezálló izéket meg kislányos hajat csináltat és több lány is írta h váóó vi vu vááá...

DE amúgy szerintem elég sok ilyen pasi van amit te keresel, csak vagy rossz helyen keresed vagy még fiatal vagy és a korosztályodból indulsz ki meg az osztálytársakból.

Ha nem és mondjuk 20 felett vagy már, akkor viszont valóban gáz ha sok ilyennel találkoztál már aki már túl van a 20-on.

De biztos a megsztárba készülnek fellépni, oda jelentkeznek ilyenek :)

2012. aug. 29. 16:07
 8/41 A kérdező kommentje:
Jó legyen ápolt persze, de most ebben mi a gáz? Engem nem zavar ha szereti a rock zenét vagy van kedvenc előadója, de ezt a discos menő csávókat nem szeretem.
2012. aug. 29. 16:08
 9/41 anonim ***** válasza:
itt vagyok én neked :) 22F
2012. aug. 29. 16:08
 10/41 anonim ***** válasza:
Férfias pasinak itt vagyok én.De az olyan csajoknak ,mint te,mégis az ilyenek tűnnek fel,és nem olyanok,mint én.
2012. aug. 29. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!