Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még egyáltalán férfiasabb pasik?
Figyelt kérdés
Lány vagyok nem ez a pláza cica féle , de szeretek csinosan öltözködni, de elegem van abból hogy manapság egy fiú úgy öltözik mint egy lány. Rózsaszín feszülős póló, csőnadrág, zselézett haj, cuki discos nyálas fiú. Na a talpraesettségéről meg ne is beszéljünk... Hol vannak azok a fiúk akiknek van valami egyedi stílusuk, nem ilyen divatmajmok?2012. aug. 29. 16:03
11/41 A kérdező kommentje:
18 éves leszek lassan, de eleve korán érő típus voltam mindig, igazából nem tudok hol ismerkedni, mert lehetett volna barátom, de nekem ilyen fiúk nem kellenek. Na meg azokról a lányokról se beszéljünk akiken átment már egy osztálynyi fiú... :(
2012. aug. 29. 16:11
12/41 anonim válasza:
Én vagyok a diszkóherceges kommentelő...
Nos, szerintem a 15 életévemmel tinédzsernek számítók. Nem vagyok cicafiú, nem vagyok népszerű, és szintén HÁNYOK a kortársaimtól... Az a szomorú, hogy gáznak számítok, ha van életképem, életcélom, terveim, tanulok, művelődöm, és nem kivágott nyakú pólóban járok...Hidd el kedves kérdező, fordítva is teljesen igaz lenne ez a kérdés. A mai srácok jelentős hányadának cica csaj kell, szilikon mell, kacsaszáj, kiló smink, és emellé 42kg MAX! Szóval, egyre jobban szorulunk vissza "mi épek", és egyre több a cica srác.. Amíg ez a divat, addig ne várj mást..
13/41 anonim válasza:
Én például ilyen vagyok, direkt azért szedtem fel vagy +15 kilót zsírral meg izommal is egyben, hogy ne tűnjek olyannak, ez meg párosul a 180centimhez, szóval hála Istennek, hogy nem vagyok ilyen.. :D
14/41 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Engem is meg dicsérnek hogy milyen csinos vagyok, de nekem akkor sem kéne szilikon mell, kacsaszáj, műköröm...stb. Nem akarnék 40 kg se lenni, meg olyan nadrágokban járni amiben kint az egész hátsófelem...
2012. aug. 29. 16:15
15/41 anonim válasza:
Én a vasággyal 40 kilós, cuki fiúk táborát erősítem, ezt dobta a gép, genetika. Ha neked izmos pasi kell, menjél konditerembe.
16/41 anonim válasza:
Még valami.. Előttem kommenteben írták, hogy csajok észre sem veszik a normális srácokat.. Nos ez így igaz. Soha nem fog utánam se csöpögni eggyetlen lány nyála sem.. Bezzeg ha kitűzöm életem céljának, hogy "holnapra a diszkóra legyen cigim meg pénzem", felveszek egy kivágott nyakú pólót, káromkodok mint a jégeső, akkor meg pattannak a nyakamba.. Személyes véleményem szerint inkább maradok különc, mintsem hogy átlag legyek...
17/41 A kérdező kommentje:
hát igen, meg azon röhögök mikor a pasi van 50 kg és feszülős pólóban van... fúú :D
2012. aug. 29. 16:15
18/41 A kérdező kommentje:
Én észreveszem a normális fiúkat, csak ritka. Ha az utcán egy cukifiú megy el előttem rá se nézek.
2012. aug. 29. 16:16
19/41 anonim válasza:
"Hol vannak azok a fiúk akiknek van valami egyedi stílusuk, nem ilyen divatmajmok?"
A lúzerek között, mert a mai plázacica féle kurv@k oda száműzték őket
20/41 anonim válasza:
'90-es születésű fiúként szerencsémre pont az utolsók közötti normális generációban nőttem fel :D Elképzelni sem tudnám magam ezek között a gyökerek között. Mi meg középsuliban azt hittük, hogy az emóknál rosszabb nem jöhet. Erre itt ez a globális b*zulás, hurrá! Mikor meg beszélek valakivel, szóba kerül a zene, és mondom, hogy a rap áll hozzám a legközelebb egyből mindenki engem bunkóz le, mert csak ezeket az igénytelen szarokat ismerik ma már sokan rapként, amit az idióta mtv-n meg viván meg a nyomorék rádiókban adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!