Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok önmagam lenni a pasik előtt?
Ne parázz már..
Amúgy meg nem kell mindenkire úgy tekintened mintha pasijelölted lenne. És ennyi a trükk.
:)
Feszült vagy meg idealista.. ennyi. Nekem bejön egy csaj ha bejön nem ha nem. én meg akkor nem tudok önmagam leni ha vihognak mögöttem. Amúgy ha mondok valamit és azon nevet az érdekesmód abszolult nem feszélyez. Próbáld ki te is csak ezt. :)
És szeretnék kérni valami elérhetőséget tőled :)
Én is nagyon hasonló alaptermészettel vagyok megáldva mint te,de én annyit változtam hogy önmagamnak ne legyen kellemetlen az a gátlásosság mint tini koromban,de az hogy még mindig ilyen vagyok csak másoknak nem tetszik az már nem érdekel,ha túl sokat változnék akkor úgy érezném hogy elvesztem önmagam és átverem magam és másokat is,erre képtelen vagyok.A komolyság más,az fontos az életben,hisz élni nem gyerekjáték.
Amit ezzel mondani szerettem volna,hogy ne mások befolyásolják az alaptermészetedhez való hozáállásod,ha számodra kellemetlen akkor változtass.
Szerintem nyugodj meg.
A piát senkinek sem javasolnám, pláne nem lányoknál, mert az elég kiábrándító.
Az esetek nagy többségében egyébként az emberek csak szépnek illetve jóképűnek látják magukat és valójában nem ez az igazság. Persze ezt nem rád értem, csak általánosságban mondom.
Légy egy picit érdeklődőbb. Ha sokat olvasol, tévézel és többet tudsz a világról, akkor kellemesebben el lehet beszélgetni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!