Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyőzzem önmagam?
Párommal 4 hónapja vagyunk együtt és még nem volt semmilyen komolyabb ágyjelenet. Szeretném Őt kielégíteni, de gyerekkoromban szörnyűséget tett velem pár fiú, így eléggé gátlásos lettem és frigid is. Levetkőzni még a barátnőim előtt sem merek, előtte sem , de szeretnék neki örömet szerezni. Mikor csókolózunk érzem, hogy áll neki, de ha hozzáérek, akkor elfog a hányinger és inkább nem fogdosom Őt ott tovább, mert nem akarom, hogy azt lássa, hogy undorodom azon részétől... a Páromat nagyon szeretem, bízom benne, de ha oda kerülünk akkor nálam jön a blokk és az emlékek... Mit tehetnék ellenük?
köszönöm a válaszokat
19/L
annyira sajnálom. :/
ha a párod tudja, és szeret, megérti.:) próbálj arra gondolni, hogy ő a párod, ő van veled, és ő más, különleges, és soha többé nem tört elő az emlék, ne engedd, csak rá figyelj. :) talán ha túl lesztek rajta, elmúlnak a gátlások, mert érezni fogod, hogy teljesen más. bízhatsz benne, és nem kell félned, el fog múlni.
Nem mindegy, hogy beszélsz-e róla vagy sem??
A fejedben úgyis ott a gondolat, az emlék.
Azzal, hogy elmondod, pedig nem leszel kevesebb egyáltalán.
Nem leszel sem rosszabb, sem szánalmasabb. De egyébként sem vagy rossz. Ráadásul névtelen vagy.
Köszönöm
Nem szeretném megosztani veletek a múltam, névtelenség ide vagy oda, legyen elég az, amit leírtam
Csak a párod tudja....
Akkor megért téged, szerintem, ha nem hülye.
Vagy pedig te viszel túlzásba valamit egy kissé.
Ezek szerint a rendőrség sem, szülők sem és senki más sem tudja. Tehát vagy nem nagyon komoly, vagy annyira komoly, hogy nem mered elmondani és akár veszélyben is lehetsz.
Hány éves voltál??
Ez is azt bizonyítja, hogy marhaság titkolni bármit is.
És durvák voltak veled?? Kiabáltak? kigúnyoltak? Erőszakoskodtak? Fájt??
Vagy önként mentél bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!