Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ciki? Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki ha egy lány idősebb mint egy fiú? Sokan cikizik azokat akik kisebb fiúkkal járnak, nektek mi a véleményetek? Pl. egy 13/F és 14/L
Kort és nemet is kérlek
Előre is köszi
2012. júl. 10. 22:55
11/19 A kérdező kommentje:
bwáááá nem neki hanem ma 23:02 neki :)))
2012. júl. 10. 23:07
12/19 anonim válasza:
az vagyok a aki 23:03-nál volt!
Akkor meg semmi gond! Lehet most egy furcsa, de idővel megszokod :)
13/19 anonim válasza:
Szerintem nem...de érdekes ez a korosztály dolog...ha a lány az idősebb akk max 1-2 évvel lehet különben cikizik ha a srác idősebb 4 évvel akkor gratulálnak is hozzá a haverok :P
14/19 A kérdező kommentje:
Jaja igyis idegesítő hogy a fiú haverjai menőnek és királynak tartják hogy idősebb barátja van , és a lányt meg cikizik és bénának tartják hogy csak egy kisebb fiút talál magának... Pedig csak egy év...
2012. júl. 10. 23:21
15/19 A kérdező kommentje:
hogy idősebb barátnője van *** bocsi :))
2012. júl. 10. 23:22
16/19 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem az. Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak, ha ti szeretitek egymást? Nehogy már azon az 1-2éven múljon. Bár én jobban szeretem a nálam idősebb pasikat.
17/19 anonim válasza:
Szerintem egy év nem különbség... Nekem szinte mindig 2-3 évvel fiatalabb barátaim voltak.
23L
18/19 anonim válasza:
Nekem is furcsának találták páran hogy a barátom fiatalabb, de engem nem zavar. Másoknak ehhez semmi közük. Ráadásul a kor nem számít annyira hiszen lehet valakinek 17-18 évesen is annyi esze mint egy 10 évesnek. Én szeretem a barátomat és nem adnám semmiért. Szerintem még néha vicces is. Én mivel 14 hónap van köztünk így a szülinapja előtti héten lekisfiúzom egy csomószor viccből, de komolyan nem kell foglalkozni egy ilyen aprósággal. (: 17/L
19/19 anonim válasza:
Igazából a fiúk később érnek, szóval... nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!