Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem ciki? Mi a véleményed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Szerintetek ciki ha egy lány idősebb mint egy fiú? Sokan cikizik azokat akik kisebb fiúkkal járnak, nektek mi a véleményetek? Pl. egy 13/F és 14/L

Kort és nemet is kérlek

Előre is köszi

2012. júl. 10. 22:55
1 2
 1/19 gelazso ***** válasza:
szerintem teljesen mindegy ki hány éves. szerelem és kölcsönös tisztelet a lányeg. kit érdekel , ki mit mond, kakálj rá!
2012. júl. 10. 23:00
 2/19 A kérdező kommentje:

Kamaszokhoz akartam irni , de látom hogy elcsesztem.. :))

na mind1, és elnézést a rossz kategoriájért.

2012. júl. 10. 23:01
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem már volt 1 évvel fiatalabb barátom és senki se cikizett miatta:)

Sztem ez az 1 év nem gáz,de ha már pl a lány kb. 10-15 évvel öregebb na az már igen.

20/L

2012. júl. 10. 23:01
 4/19 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy a fiú milyen érett. ha én járnák egy egy évvel idősebb lánnyal (15), akkor lehet hogy őt néznék a fiatalabbnak, mivel sokan megdöbbennek, amikor mondom hogy én még csak 7.es vagyok, meg minden hasonló:D 14/F
2012. júl. 10. 23:02
 5/19 anonim válasza:
Szerintem nem, Bár az már kissé fura ha egy 14 éves csaj 12 éves sráccal járna. Az az egy év nem számít szerintem. :) Bár az tény ha idősebbek vagytok, akkor jobban elfogadjáka korkülömbséget, Pl ha A lány 18 a srác 16. Szóval szerintem nem gáz. 14/Lány
 6/19 anonim ***** válasza:

de ciki. eszembe nem jutott volna nálam fiatalabbakkal kezdeni, mert eleve hülyék és kis nyomi mitugrászok voltak még a korombeliek is, nemhogy a fiatalabbak, másfelől meg fizikailag is nagyon sokat számít ebben a korban az a plusz 1-2 év. Ergo sem a testi sem a benső tulajdonságaik alapján nem jöhettek számításba.

Aztán kb 20 kürül már nem annyira számít az ilyesmi, addigra többnyire benő a fejük lágya és egy részük kellőképp kikupálódik külsőleg meg belsőleg is. Mondjuk nekem valahogy úgy alakult, hogy mindig is több évvel idősebb pasijaim voltak, pedig próbálkoztak sokan, sok fiatalabb is... dehát izé. Esélytelenek voltak szegénykék ilyen vagy oylan okból.

30/n

7/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, de ha több mint 2 év van köztetek akkor fiatalkorban még kicsit furcsa/gáz, felnőttkorban már egyáltalán nem. 15/L
2012. júl. 10. 23:03
 8/19 anonim válasza:
Amúgy ne agyalj rajta ki mit gondol, nem az számít. a kor fejben dől el. Lehet a srác 17 és ha agyilag még csak 10. :)
2012. júl. 10. 23:04
 9/19 A kérdező kommentje:

23:04

Nem néz ki nállam fiatalabnak,sőt magasabb is, csak valahogy a gondolat hogy egy kisebb nálam,az valahogy zavar..

2012. júl. 10. 23:06
 10/19 A kérdező kommentje:
bocsi 23:03 -nak akartam
2012. júl. 10. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!