Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ciki? Mi a véleményed?
Szerintetek ciki ha egy lány idősebb mint egy fiú? Sokan cikizik azokat akik kisebb fiúkkal járnak, nektek mi a véleményetek? Pl. egy 13/F és 14/L
Kort és nemet is kérlek
Előre is köszi
Kamaszokhoz akartam irni , de látom hogy elcsesztem.. :))
na mind1, és elnézést a rossz kategoriájért.
Nekem már volt 1 évvel fiatalabb barátom és senki se cikizett miatta:)
Sztem ez az 1 év nem gáz,de ha már pl a lány kb. 10-15 évvel öregebb na az már igen.
20/L
de ciki. eszembe nem jutott volna nálam fiatalabbakkal kezdeni, mert eleve hülyék és kis nyomi mitugrászok voltak még a korombeliek is, nemhogy a fiatalabbak, másfelől meg fizikailag is nagyon sokat számít ebben a korban az a plusz 1-2 év. Ergo sem a testi sem a benső tulajdonságaik alapján nem jöhettek számításba.
Aztán kb 20 kürül már nem annyira számít az ilyesmi, addigra többnyire benő a fejük lágya és egy részük kellőképp kikupálódik külsőleg meg belsőleg is. Mondjuk nekem valahogy úgy alakult, hogy mindig is több évvel idősebb pasijaim voltak, pedig próbálkoztak sokan, sok fiatalabb is... dehát izé. Esélytelenek voltak szegénykék ilyen vagy oylan okból.
30/n
23:04
Nem néz ki nállam fiatalabnak,sőt magasabb is, csak valahogy a gondolat hogy egy kisebb nálam,az valahogy zavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!