Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most velem lenne a baj, vagy ezeknek van feltűnési viszketegségük?
www.life.hu/tested-lelked/20120417-mint-egy-toltott-galamb-christina-aguilera-szo-szerint-belepasszirozta-magat.html
Szerintem Christina qrva jól néz ki a képeken, az nem kifejzés...
Tény, hogy a life imád túlozni, de a válaszolók között akad, aki egyet ért velük...
Tény, hogy meghízott, de szerintem így is nagyon szexy :)
Mondjuk szerintem fogyott megint valamennyit, a néhány hónappal ezelőtti képeken erősebb. Bár számomra a hang az első (és az továbbra is eszméletlen), megvetem, ha valaki nem ad magára, igénytelen..., de szerintem Xtina nagyon csini.
Tényleg lehetne fogynia, no de kinek nem?
18/L
2.
Igaz, hogy az alaknak megfelelően öltözzünk, de itt nem folyik, nem buggyan sehol, szerintem pont, hogy tart, és leszorítja a "felesleget", + olyan ív van ott derék-csípő tájékon, hogy Cameron Diaz, vagy Megan Fox sárgulnának az irigységtől.
Ez az ív tesz egy testet igazán nőiessé.
Hangsúlyos derék, nagy mell, nagy fenék. (De nem folyik sehol.)
A combja vaskos, de nem lötyögős.
Csak nézem, hogy hú, meg ha, ezek meg ócsárolják... (bár mindenkit...)
Christina egy interjúban elmondta,hogy azért hord ilyen ruhákat,mert nem szégyelli a duciságát és ő így szereti önmagát. Szerintem írtó jó nő még lány szemmel is,hiába van rajta felesleg. Adele-t senki nem tudná elképzelni a személyisége miatt ilyen ruhákban,de Christinának JÓL ÁLL.
19l
Na pont ez az, hogy ha Őt nem zavarja a "ducisága" (szerintem egyébként ez a nőiesen telt kategória, mivel minden a helyén van), akkor a life.hu-nak, meg néhány embernek miért b@ssza a csőrét, hány kg és mit vesz fel?
(Szerintem jól áll neki ez a plusz, így nő. Karrierje kezdetén kimondottan kislányos alakja volt, mivel szinte tini volt. Miért kéne úgy kinéznie 30 évesen, mint mikor feleannyi idős volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!