Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen csaj jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen csaj jön be nektek az agyonsminkelt, feltűnési viszketegséges, beképzelt csajok, vagy a szolidabb, visszafogottabb lányok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szolidabb
2011. aug. 12. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez azért egy kicsit célozgatás: "feltűnési viszketegséges, beképzelt", ez mind rossz tulajdonság, tehát többen fognak szolidabbra, szavazni, mert a visszafogottság (nálam) jó tulajdonságnak számít.

Egyébként nekem is inkább a kevésbé, vagy egyáltalán nem sminkelt lányok jönnek be... :D

2011. aug. 12. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Csakis az utóbbiak.
2011. aug. 12. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ez a két csoport létezik...
2011. aug. 12. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
aki jó néz ki, nem baj ha van rajta smink és az sem ha kicsit kihívóbb ruhában van, ha kedves aranyos akkor ez csak pozitívum.
2011. aug. 12. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Szolidabban kinéző (finoman vagy egyáltalán nem sminkelt, és és finoman nőies), kissé visszahúzódóbb, szép (ez ugye szubjektív) lányok.

20F

2011. aug. 12. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szolídabb, de ne legyen túl rideg és túl visszahúzódó. Arany középút a legjobb, aki nem is száll el magától, meg nem r*banc, mégis közvetlen, és egyértelmű jeleket ad, és veszi is, ha bókolok neki vagy hasonlók:)
2011. aug. 12. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem a kérdés azt sugalja hogy történt veled egy olyan esemény ahol egy az 1lső tipusba tartozó rosszat tett veled vagy ellened először is nemcsak ez a két csoport van másodszor egy visszahuzódó meg lehe rideg és kétségtelen hogy egy visszahuzódót eléggé nehéz észrevenni és én fiu vagyok de gondolkodj el hogyb iztos vannak olyanok akik azért simnkellnek mert önbizalomhiányuk van és segiteni akkarnak magukon és amugy te több milliárd lány betudnál sorolni eme két tipusba mert gyak. lehetetlen igy ahogy leirtad a második de a valóságba helyzettől és viselkedésétől függőeen az elsővel is lehet kapcsolatot létesiteni
2011. aug. 12. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:

1.Ennél manipulatívabban már nem is tehetted volna fel a kérdést. lol

2.

Meg persze csak ez a 2 típusú csaj rohangál az utcákon.

Meg persze aki sminkeli magát, az már biztos "feltűnési viszketegséges, beképzelt".

Meg persze aki kevésbé sminkel az aranyos, kedves, tündérke mind, kivétel nélkül.

És végül:

--> Meg persze, csak a külsőből kell megítélni az embereket, úgy biztos kiismered, milyen, hiszen milyen okos következtetéseket tudsz levonni. Mert mindennek csak egy oka lehet, ugye, több vagy más, mint amit te gondolsz, nem?!^^

-.-

Én meg minek írtam ide, értelmetlen kérdés kb 15 éves lánytól. Na mindegy...

2011. aug. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!