Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék egy féltékeny ex barátnővel?
Ja amit utolsó mond az jó. Tehetsz feljelentést személyiségi jogok megsértése, rágalmazás meg nem tudom. Ez olyan mint hogy a BKV ellenőrnek se vagy köteles igazoltatni magad. Ha nincs jegyed/bérleted leszállsz a következő megállónál.
Csak azért nem feltétlen arra gondolsz elsőnek hogy rendőrség, pedig lehet. Egyszer munkahelyemen, volt egy srác és kitalálta hogy ő most lefotózza akikkel együtt dolgozik, meg telefonszám stb., raktár volt mi 4-en voltunk, azt hogy milyen "családias hangulat". Erre a csávó meg mondta neki hogy na te le ne fotózzál engem, a többit is elfelejtheted. Aztán hozzátette hogy feljelenti zaklatásért, ha vicces kedvében van.
Ugye semmi se lett belőle, de engem érdekelt és direkt rákérdeztem, hogy mi most tényleg? Amugy se bírta a srácot mondta hogy simán, nem hiányzik neki egy idióta.
Szólj a párodnak, hogy állitsa le, ha téged olt a csaj, akk még mindig kéne neki a párod, ugyhogy lehet hogy hallgatni fog rá.
Ha meg nem , akk hagy a face-t, menj oda hozzá személyesen és tépd meg az fog neki használni,
A rendörség meg marhaság, ilyesztgetni tudod vele esetleg, de ha iennel mész a rendörökhöz róhögnek rajtad egy jót más nem fog történni
Ki nem szarja le a fosbúkot?
Ha személyesen is ilyen tetű, akkor meg tépd meg. A csajok verekedhetnek egymás között.
Beszéld ezt meg a pároddal!
Nem értem mi közöd az exéhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!