Egyik osztálytársam valószínű szombaton vesztette el. Lehetséges az hogy még rá napokra is fáj neki? Vagy ez megint csak feltűnési viszketekség a részéről?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:27
1/7 anonim válasza:
Hány éves?Fiu vagy Lány?
Szerintem nem fáj napokig,kivéve ha nagyon erős volt. De nem hinném hogy napokig fáj. Nem lehet hogy csak felakar vágni vmivel???
2/7 A kérdező kommentje:
18 éves amúgy, de meg van rá az esély hogy csak kamu... annyi mindent összehordott már...
2009. jan. 20. 18:47
3/7 A kérdező kommentje:
és lány xD
2009. jan. 20. 18:48
4/7 anonim válasza:
hát én nem feltétlen azzal dicsekednék a helyében hogy fáj:D lehet kamu, lehet nem...lekell szarni körberöhögni. elég szánalmasan viselkedik ezekszerint...
5/7 anonim válasza:
lehet kamu is, azt csak a kislány tudhatja.
De elvileg igen, fájhat napokig extrém esetben. Barátnőmnek mikor elvesztette gátszakadása lett, állítása szerint pedig gyengéd volt a fiú. Majdnem össze kellett ölteni. Neki fájt pár napig, és asszem 4 v hétig el is tiltották a szextől.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát igen elég szánalmas csaj az biztos xD
2009. jan. 20. 20:44
7/7 anonim válasza:
nem kamu én mikor elvesztettem pár napig nagyon fájt ha leűltem aztán utána már nem csa ka leülés volt probléma ,ez azért van mert még nem teljesen szakadt át vagyazért mert túl nagy pénisz volt és jól tágúlt a hüvelye vele .pár nap és elmúlik nem kell félni semmi gond .minden nő más minden test mindenre máshogyreagál de nem kell kipalkátolni hogy nekem uhha mennyire fáj most is ne rémízsgessen senkit üzenném neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!