Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk (video) miért vannak annyira nagyra magukkal, miért szenvednek feltűnési viszketegségben?
2011. dec. 24. 20:16
1/17 anonim válasza:
honnan veszed hogy nagyra van magával?
2/17 anonim válasza:
mert azt hiszi,hogy ő a legjobb pasi, mert jól énekel és ettől minden csaj egy istennek tartja.Nos kb emiatt :)
Az ilyen beképzelt majmokat jól megrugdosnám
19F
3/17 anonim válasza:
miért te pl. mit tudsz felmutatni? vagy egyszerűen az fáj hogy egy senki vagy és éppen ezért semmibe vesz mindenki...
4/17 anonim válasza:
Ebből a videóból nem derül ki, hogy nagyra lenne magával és feltűnési viszketegségben szenvedne.
5/17 A kérdező kommentje:
Tudom róla, hogy olyan és kész. Csak nem tudom mire fel. Nem celeb, akkor meg ne legyen oda magától.
2011. dec. 24. 20:31
6/17 anonim válasza:
De jól néz ki, édes vagyok, én is elfogadnám Karácsonyra a fa alá! :D
7/17 anonim válasza:
azt akartam írni, hogy édes nagyon* xD
8/17 A kérdező kommentje:
Abszolút nem néz ki jól, neked milyen rossz ízlésed van utolsó?
2011. dec. 24. 20:43
9/17 A kérdező kommentje:
6. és 7. Pont most mondtam, hogy milyen nagyra van magával meg beképzetl, te mégis ilyen pasit akarnál? Te nem is vagy igazi lány, egy nagy kamu vagy,
2011. dec. 24. 20:47
10/17 anonim válasza:
Minek kérdezel, ha mindenre jobban tudod a választ? :)
Szerintem is jól néz ki, és a hangja is tetszik. Az, hogy most nagyképű-e vagy sem, majd eldöntöm magam, viszont mivel alkalmam nincs rá, inkább nem hallgatok rád.
Olyan, mintha féltékenységből beszélnél, de csak olyan mintha. Nem fogom azt mondani, hogy csak féltékenykedsz, mert akkor gondolom kiakadsz, és elkezdesz mindenfélével vagdalózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!