Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen fiúk (video) miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiúk (video) miért vannak annyira nagyra magukkal, miért szenvednek feltűnési viszketegségben?

2011. dec. 24. 20:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem írok privit, hogy egy külsőségekre nyomuló aljas ribi vagy, mert Szent este van , és nem vagyok ilyenkor hajlandó szemétkedni. De felháborító, hogy minden lénynak az ilyen nyálgépek kellenek, akármilyen is belül az.
2011. dec. 24. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
mi a problémád vele? ja tudom ha a tehened megdöglött akkor a szomszédé is. tipikus magyar mentalitás.
2011. dec. 24. 22:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, neked nincs jobb dolgod ilyenkor?

Nekem különösebben nem jön be, de ha nagyra van magával, lelke rajta...

Csak nem féltékeny vagy? :)

2011. dec. 24. 23:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok féltékeny, csak rossz a stílusa, meg ilyen diszkóördög gyerek, mindig nagyra van magával, ezért ilyen únszimpatikus.
2011. dec. 24. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok külsőségekre nyomuló ribi, csupán van szemem. Az már nem az én bajom, hogy te Gyakorikérdések.hu-n akarod építgetni az önbizalmadat, mert élőben nem kellesz senkinek.

Nem leszel felszínes liba azzal, hogy tudom egy pasi jól néz ki, s egy férfi sem lesz felszínes, ha tisztában van egy nő kinézetével, legyen az jó vagy rossz.

Talán a modorodon kéne változtatni, és máris nem lenne okod féltékenykedni.

Attól függetlenül, hogy elvileg "diszkós", a hangja szép marad, és nem is tuctucra énekelt.

2011. dec. 24. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező, a szépség relatív...

Nekem nagyon is van szemem, azért mondtam rá, hogy szerintem nagyon aranyos!

Ha felháborító, ha nem nekem akkor is bejön... Különben meg lesz*rom, hogy téged felháborít, vagy nem...

Ha neked nem jön be, nem muszáj hozzá menned feleségül és ennyi :p

És azért, mert te itt elkezdesz minket oltogatni nekem ugyanaz marad a véleményem.... Mint, ahogy az én hozzászólásom miatt neked sem változik, de ezzel nincs is gond.

Szerintem nagyon cuki fiú és jó a hangja, szerinted nem... ok, meg van értve.

Kellemes húsvétot! xD

2011. dec. 25. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
nem szenved semmiben, hanem jó hangja van. az nem betegség, hanem tehetség :P (ami feltételezem, benned nincs meg, ha csak nyifinyafizni tudsz)
2012. jan. 3. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!