Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk (video) miért vannak annyira nagyra magukkal, miért szenvednek feltűnési viszketegségben?
Kedves kérdező, neked nincs jobb dolgod ilyenkor?
Nekem különösebben nem jön be, de ha nagyra van magával, lelke rajta...
Csak nem féltékeny vagy? :)
Nem vagyok külsőségekre nyomuló ribi, csupán van szemem. Az már nem az én bajom, hogy te Gyakorikérdések.hu-n akarod építgetni az önbizalmadat, mert élőben nem kellesz senkinek.
Nem leszel felszínes liba azzal, hogy tudom egy pasi jól néz ki, s egy férfi sem lesz felszínes, ha tisztában van egy nő kinézetével, legyen az jó vagy rossz.
Talán a modorodon kéne változtatni, és máris nem lenne okod féltékenykedni.
Attól függetlenül, hogy elvileg "diszkós", a hangja szép marad, és nem is tuctucra énekelt.
Figyelj kérdező, a szépség relatív...
Nekem nagyon is van szemem, azért mondtam rá, hogy szerintem nagyon aranyos!
Ha felháborító, ha nem nekem akkor is bejön... Különben meg lesz*rom, hogy téged felháborít, vagy nem...
Ha neked nem jön be, nem muszáj hozzá menned feleségül és ennyi :p
És azért, mert te itt elkezdesz minket oltogatni nekem ugyanaz marad a véleményem.... Mint, ahogy az én hozzászólásom miatt neked sem változik, de ezzel nincs is gond.
Szerintem nagyon cuki fiú és jó a hangja, szerinted nem... ok, meg van értve.
Kellemes húsvétot! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!