Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elcsábítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elcsábítani anya pasiját?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem anya pasija, néhány hónapja odaköltözött hozzánk.

Amikor otthon kihívobban öltözködöm akkor látom rajta, hogy tetszem neki, de nem akar kezdeményezni.

Elhatároztam, hogy akkor én fogok.

16/L

2012. márc. 31. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
91%
bizony, kivétel nélkül mindenki azt írta, hogy ribanc és buta, és milyen idióta. és egészen véletlenül, az összes hozzászólást 100%-ban hasznos, magyarul, mindenki egyetért ezzel. tán el kéne gondolkodni, hogy vajon miért is van ez. netalántán mert ez az igazság, buta lány?
2012. ápr. 2. 18:48
 62/66 anonim ***** válasza:
87%

1. nem ribanc!!!

2. nem lány!!!

3. ő egy kis 14 éves farokcibáló kis nyomorék aki kiirt egy FAKE kérdést!!!

2012. máj. 5. 18:00
 63/66 anonim ***** válasza:
86%
ezt a kis r.ngyót...hihhetetlen..azt hittem csak a mesékben vannak ekkora roh.dékok..
2012. máj. 5. 18:10
 64/66 anonim ***** válasza:
90%

Ha elhatároztad,hogy lépni fogsz,akkor lépj!

Aztán majd írd meg nekünk,mekkora pofont kaptál a pasitól és minek nevezett!:)Hadd szórakozzunk már mi is kicsit!

2012. máj. 5. 18:16
 65/66 anonim ***** válasza:
Na mi lett a véhe?
2016. okt. 29. 13:43
 66/66 anonim válasza:

Jaj... Nem veszitek észre, hogy mekkora átlátszó kamu kérdést tett fel? Kár volt pazarolni az időtöket. Annyira észrevehető volt a szlegje, mert csak utánozni próbálta a 13-16 éveseket.. Pl: álmika. Már nem tudta, hogyan hitesse el magát veletek.

Mindegy, de azért szórakoztató volt olvasni.

2018. nov. 30. 21:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!