Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elcsábítani anya pasiját?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem anya pasija, néhány hónapja odaköltözött hozzánk.
Amikor otthon kihívobban öltözködöm akkor látom rajta, hogy tetszem neki, de nem akar kezdeményezni.
Elhatároztam, hogy akkor én fogok.
16/L
2012. márc. 31. 18:58
21/66 anonim válasza:
ha anyád kitagad, gondolom nem az se baj :D
utca most jó meleg lesz jön a nyár, sunshine, beach
22/66 anonim válasza:
Hű, de eltűnt... Akkor most vagy teljesítette a küldetést és kirúgta az anyja, vagy büntiben van mert lebukott:)
24/66 A kérdező kommentje:
köcsög az öreganyád! -.-"""
2012. márc. 31. 21:06
25/66 anonim válasza:
Valaki nagyon nagykislánynak érzi magát. ^^
26/66 anonim válasza:
köcsög köcsög köcsög ribanc vagy ;))
27/66 A kérdező kommentje:
hülye bunkó állat vagy ^^
2012. márc. 31. 21:20
28/66 anonim válasza:
Ő a bunkó? Nem ő akar rámászni az anyja pasijára! Hogy gondoltad, hogy felteszel egy ilyen arcpirítóan gusztustalan, erkölcstelen kérdést és senki nem fog oltogatni, hogy mekkora Ká vagy, amikor ez az igazság?
29/66 anonim válasza:
bassus, vedd már észre magad!!! három oldalnyi hozzászólás, mindenki egyetért abban, hogy egy buta, ribanc vagy. szerinted ez mit jelent? hogy igen, igazad van, milyen jó ötlet elcsábítani anyukád pasiját, aki apád lehetne? igenis buta vagy, és ribanc.
30/66 anonim válasza:
inkább leszek egy bunkó állat mint egy kis ribanc aki ilyet megakar tenni a saját anyjával -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!