Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elcsábítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elcsábítani anya pasiját?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem anya pasija, néhány hónapja odaköltözött hozzánk.

Amikor otthon kihívobban öltözködöm akkor látom rajta, hogy tetszem neki, de nem akar kezdeményezni.

Elhatároztam, hogy akkor én fogok.

16/L

2012. márc. 31. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
66%
Olyan buták vagytok hozzászólok. Ez egy nagyon nagy kamu kérdés. A kérdező otthon unatkozik, valószínűleg férfi és röhög. Sajnállak kérdező, hogy ennyi a szórakozásod:(
2012. márc. 31. 21:59
 42/66 A kérdező kommentje:

Szerintem ezek mellett is tudna nőiesebb lenni ha akarna.

Neuron: abban igazad van, hogy unatkozom. :(

2012. márc. 31. 22:08
 43/66 anonim ***** válasza:
92%

Nagymamám mondása ez volt: Unatkozni csak a buta emberek tudnak. Aki okos és bölcs, annak mindig jár valami a fejében, és ha képes gondolkodni, máris nem unatkozhat.

Ezek szerint igaza van... De nem gondoltam, hogy egyszer ennyire buta emberrel fogok beszélni.

És ha sikerül? Ha elcsábítod? Akkor szerinted mi lesz? A pasi átcuccol anyád szobájából a tiédbe? Anyukád orra előtt fogtok helyedgni? Megrengetitek a válaszfalat? És ha vége? Felfogtad, hogy ezzel egy életre tönkretennéd a kapcsolatot az anyáddal?

2012. márc. 31. 22:16
 44/66 A kérdező kommentje:
Titkos szeretője lennék, és ha betöltöm a 18-at akkor elköltözünk együtt.
2012. márc. 31. 22:20
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Aha, anyukád háta mögött lennél ribi. Tehát ha megtennéd, hogy válaszolsz: szereted Te egyáltalán az anyádat? Mert ilyet nem teszünk olyannak, akit szeretünk.
2012. márc. 31. 22:22
 46/66 A kérdező kommentje:
Inkább csak elviselem.
2012. márc. 31. 22:24
 47/66 anonim ***** válasza:
92%

És szerinted ez feljogosít arra, hogy elvedd a pasiját? Minek egy 16 évesnek egy 40 éves pasi?

Egy 40 éves, aki 16 éves KISLÁNYOKAT dug, az meg nem normális. Gyíktárs akarsz lenni anyáddal? Szerintem ezt nem gondoltad át.

2012. márc. 31. 22:29
 48/66 A kérdező kommentje:

1. Azért ő kell mert ő jóképű,férfias, és érett.

2. Nem vagyok kislány.

2012. márc. 31. 22:32
 49/66 anonim ***** válasza:
94%
Dehogynem vagy az. 16 éves kis csitri vagy és fogalmad sincs az élet dolgairól, ha az hiszed, ezek rendben vannak. Te gyerek vagy, aki nagyon felnőtt akar lenni, de ettőlé nem felnőtt leszel, csak egy szánalmas könnyűvérű kis liba, 20 éves korodra meg egy kiélt rib@nc, akin átment a fél város.
2012. márc. 31. 22:34
 50/66 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy, hogy itt osztod nekem az észt? -.-"
2012. márc. 31. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!