Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elcsábítani anya pasiját?
Nagyon tetszik nekem anya pasija, néhány hónapja odaköltözött hozzánk.
Amikor otthon kihívobban öltözködöm akkor látom rajta, hogy tetszem neki, de nem akar kezdeményezni.
Elhatároztam, hogy akkor én fogok.
16/L
Többet ne írjatok ha nem tudtok tanácsot írni arra ami a kérdésem volt.
Most megyek aludni mert álmoska vagyok.
de igen, kislány vagy. még egy tízévesnek is több esze van mint neked. titkos szeretők lesztek? 18 éves korodban elköltöztök együtt? és te mondod magad érettnek?
(egy 36 éves)
és tanács: sehogy se akard elcsábítani. amúgy meg, nagy valószínűséggel kiröhög a hátad mögött. esetleg észrevette, és esténként megbeszéli anyáddal, hogy hogy is kezeljék ezt a szituációt. normális, érett férfinek nem kellenek óvodások.
Az más! A nők elhagyják magukat, a pasik meg csak férfiasodnak! :D Szerintem nem volt előtte apakép és most nem tudja, hogyan viszonyuljon egy felnőtt férfihoz. Esetleg megkedvelte és nem tudja, mit is érez.Meg szeretne nagyon felnőtt lenni, esetleg valamiért bosszút állni az anyján.
Anyukám is ideköltöztette a pasiját, de se nekem, se húgomnak eszünkbe nem volt rámászni. Nem tudom, mit gondol, de egy kapcsolat nem csak a szexrólől szól. Fogadni mernék, hogy nem gondolkozott el azon, az ágyon kívül mit fognak csinálni. Mert hacsak nem szefós az illető, egészen ms érdeklődési köre és igényei vannak, mit ennek a kis butusnak.
na ja, akartam is írni, hogy egyrészt nekem is mostohaapám volt, mégse volt eszemben elcsábítani (fúj. amúgy is utálom...) anyámmal se vagyok valami jóban, de akkor se, meg akkor se lett volna szándékomban, ha szeretem a mostohaapámat.
ez a buta csaj meg abba se gondol bele, hogy még akkor se kéne azon gondolkodnia, hogy elcsábítson egy apja korú embert, ha nem az anyja pasija lenne.
"A kérdező kommentje:
1. Azért ő kell mert ő jóképű,férfias, és érett.
2. Nem vagyok kislány.
"
Igaz, nem vagy kislány. Egy büdös kis qrva vagy, akit remélem jól ki fognak használni a pasik!
Azt tanácsolom neked, amit Cartman mondott a SouthPark új évadában abban a wc-deszkás részben: "just kill yourself". Hidd el, jobb lenne a világ nélküled.
Még ebben a beteg, elbutult, ostoba társadalomban is, szinte kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy:
-tiszteletlen vagy anyáddal
-ribanc vagy
és hasonlókat. Nem lehet, hogy talán, egy picikét, nem is tudom... igazuk van?
Mégis mit vártál, hogy azt fogják mondani, hogy ez a helyes?
Vagy egy 30 éves férfi vagy, aki mérnök, és viccből feltette ezt a kérdést :-), vagy tényleg egy 16 éves csaj vagy, és igaz amit írtál - ez tűnik valószínűbbnek - ebben az esetben pedig nem tartalak túl sokra. A társadalomnak nem vagy értékes tagja, csak szép vagy, de nem igazán okos, és soha nem fogsz értéket előállítani, új dolgokat kitalálni, és nem vagy hasznos. Csak egy fogyasztó. Nagy mellekkel és pici szexi seggel. Ezért majd egy 70 éves faszi el fog venni feleségül, szülsz neki 3 gyereket, és rádhagyja a házát, a nyaralóját, meg egy 20 éves Ferrari kulcsait.
Feltételezem, nem tetszik amit írtam. Az igazság fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!