Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elcsábítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elcsábítani anya pasiját?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem anya pasija, néhány hónapja odaköltözött hozzánk.

Amikor otthon kihívobban öltözködöm akkor látom rajta, hogy tetszem neki, de nem akar kezdeményezni.

Elhatároztam, hogy akkor én fogok.

16/L

2012. márc. 31. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen mindegy, hogy jobban illenél-e hozzá. Hogy lennél képes ilyet tenni az Édesanyáddal? Igenis, hogy ribi vagy, méghozzá egy gonosz megátalkodott dög. Szerinted könnyű volt neki egy gyerekkel a nyakán bepasizni? Annyi f@szid lehet még, amennyit nem szégyellsz, szóval gondolom sok. Nem fér a fejembe, hogy vannak még ilyen romlott emberek, mint Te... Remélem, hogy ez kamu, de ha nem... Kis pisis...
2012. márc. 31. 19:10
 12/66 A kérdező kommentje:
#11 Hiába lehet annyi pasim amennyit akarok, ha nekem ő kell!
2012. márc. 31. 19:12
 13/66 anonim ***** válasza:
93%
Most komolyan! Te lennél ez első, aki kiakad, hisztizik és ribäncozik, ha a Te pasidat akarják lenyúlni... És ha sikerül? Nem ez lesz életed szerelme. Hogy fogsz anyád szemébe nézni? Töünkretennéd az egész kapcsolatot, pedig Anyukádnak többet kéne érnie egy kósza numeránál. A pasi meg egy liliomtipró, ha belemenne, a törvény is bünteti, kiskorú vagy.
2012. márc. 31. 19:14
 14/66 anonim ***** válasza:
94%
FEltekeny vagy anyukadra, te tudnodd kell, hogy 16 evesen talan mar kulsoleg fejlett vagy, de belul meg egy kis gyermek! Tiszteld az anyukadat, es ne alazd meg onmagad!
2012. márc. 31. 19:16
 15/66 anonim ***** válasza:
89%
100% hogy kamu a kérdés!
2012. márc. 31. 19:36
 16/66 anonim ***** válasza:
86%
hány éves az a pasi? nem elég, hogy ribanc vagy, még buta is.
2012. márc. 31. 19:38
 17/66 A kérdező kommentje:
te meg bunkó vagy
2012. márc. 31. 19:39
 18/66 anonim ***** válasza:
94%
Nem bunkó, csak fáj Neked az igazság. Bunkóság az, ha elszedjük más pasiját. Majd ha felnősz, megérted, mi a különbség.
2012. márc. 31. 19:40
 19/66 anonim ***** válasza:
95%
az, aki 16 éves létére az anyja (nyilván jóval több, mint 16 éves) pasiját akarja felszedni, az bizony buta, és ribanc. erre nem lehet mást mondani.
2012. márc. 31. 19:47
 20/66 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg apakomplexusa van, hiszen sajátja nem velük él. Egy jó alapos verés kéne neki, meg eltiltani a nettől. Kész szégyen a normális kamaszokra nézve. Amikor ennyi idős voltam, nem fordult meg a barátnőim fejében ilyesmi, pedig volt, akinek nevelőapja volt.
2012. márc. 31. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!