Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elcsábítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elcsábítani anya pasiját?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem anya pasija, néhány hónapja odaköltözött hozzánk.

Amikor otthon kihívobban öltözködöm akkor látom rajta, hogy tetszem neki, de nem akar kezdeményezni.

Elhatároztam, hogy akkor én fogok.

16/L

2012. márc. 31. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
De én jobban megérdemelném azt a pasit mint anya.
2012. márc. 31. 21:27
 32/66 anonim ***** válasza:
92%
persze, te jobban megérdemelnéd. mégis, mire fel????
2012. márc. 31. 21:30
 33/66 anonim ***** válasza:
92%
Anyádnak nem jár pasi? Ő csak megszült és felnevelt egy ilyen hálátlan kis csitrit, ahelyett, hogy a kukába dobta volna. Ez nem indok. Ha összejössz valakivel és a barátnőd látja, hogy mekkora qrva vagy és elszedi a pasidat, mondván nem érdemled meg, az is rendben van? Fel tudod fogni ennek a logikáját? Ezt azért tartod helyesnek, mert a te kicsi buta buksid van a középpontban. Menj vissza barbizni, még éretlen vagy a kapcsolatokhoz!
2012. márc. 31. 21:32
 34/66 A kérdező kommentje:
Azért mert én törődök a külsőmmel, anya meg kezdi elhanyagolni magát.
2012. márc. 31. 21:33
 35/66 anonim ***** válasza:
92%
anyám, azért érdemel meg, mert te jobban törődsz a külsőddel? van neked munkahelyed, párod, és egy gyereked, akiről gondoskodni kell? eszem megáll, mennyire buta vagy.
2012. márc. 31. 21:38
 36/66 anonim ***** válasza:
93%

Hogy nem sül le a bőr a képedről?!A helyedben én a földalá bújnék szégyenembe!

Éretlen,kis csitri vagy!

Ha annyira viszket a pin.d,akkor dugd fel Kent,hiszen ő is jó pasi,és biztos jobban megérdemled őt,mint Barbi...Így legalább csak Barbitól veszed el a pasiját,és nem anyádtól!

Anyád etet,ruháztat,fizeti a netedet amin szajhát játszol,hát így köszönöd meg neki?!Ez a nagy hála az anyukád iránt?Hát,tudod mit,ásd el magad a föld alá,de jó mélyre!

2012. márc. 31. 21:39
 37/66 anonim ***** válasza:
92%
A fiatalság és a szépség elmúlik, ne aggódj! Eszedbe sem jut, hogy esetleg Neked azért van lehetőséged szépségszalonosdit játszani, mert anyád előteremti a feltételeit ennek, esetleg magától von meg dolgokat, hogy a hülye kislányának meglegyen mindene? Te meg elvennéd a barátját? Mint a dedósok, akinek mindig a másik lapátja kell. És az a legszomorúbb, hogy annyi eszed sincs, hogy felfogd, mi is ezzel a baj! Remélem a Te gyereked is úgy összetörti majd a szíved, ahogy Te akarod anyukádét!
2012. márc. 31. 21:47
 38/66 A kérdező kommentje:

De anya tényleg egyre kevésbé nőies.

Én meg sokat foglalkozom magammal: sminkelek, rendben tartom a bőrömet, gyantáztatok, szépek a körmeim, mindennap tornázom, hogy karcsú maradjak, szexisen és nőiesen öltözködöm.

2012. márc. 31. 21:49
 39/66 anonim ***** válasza:
93%

ÉS AKKOR MI VAN??? A dolgok nem így működnek! Fogd már fel, hogy mekkora ribancság amit tenni akarsz, anyukáddal szemben pedig aljas és tiszteletlen.

Szereted egyáltalán a szüleidet? El tudod képzelni, hogy fordított esetben ilyet tennének Veled???

Súlyos személyiségzavarod lehet, ha ennyire egoista vagy és mindent a külsőségekre vezetsz vissza. Semmi erkölcsi tartás nincs benned. Gonosz számító dög vagy!

2012. márc. 31. 21:56
 40/66 anonim ***** válasza:
94%
ezt nem hiszem el, hogy ennyire buta legyen valaki. elolvastad te, amit írtunk? felfogtad? gyantáztass, stb. amikor dolgozol, és háztartást, gyereket látsz el! azért vagy buta, mert azt hiszed, hogy emiatt bárki is téged megérdemel (egyébként remélhetőleg, valószínűleg a férfinak is több esze van - hozzáteszem, ez nem túl nehéz teljesítmény, hogy valakinek több esze legyen, mint neked.) csak azért érdemel meg téged jobban, mert - szerinted - szebb vagy, mint anyukád? nálad szebbek meg nincsenek, mi? hogy okosabbak vannak (kb. mindenki), azt bebizonyítottad a hozzászólásaiddal.
2012. márc. 31. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!