Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket ha a kiszemeltnek van párja/házastartsa?
Nemet és kort is írjatok...
Engem személy szerint nem érdekel, az az ő dolguk. Ha csak bartánője van a pasinak, akkor meg főleg. Attól h vele van, még nem jelenti azt hogy jó is neki vele.
Sőt, főzni is tudok... meg takarítani. Látod mennyi mindent? Szopni, baszni, olvasni, takatani, főzni és még dolgozni is szoktam, fősulira is járok ám...
te meg tudsz írni, tényleg?????
Mit vársz egy provokatív kérdéstől ?
Egyébként hogy a kérdésre válaszoljak, ha olyan tetszik meg akinek van párja akkor vagy eltemetem magamban, vagy pedig megvárom míg vége a kapcsolatuknak. Másik oldal : Ha valaki a barátnőmhőz közeledne annak meg lecsapnám egy baltával a farkát.
Nem arról van szó hogy zavar, hanem arról hogy akinek van párja az számomra tabu. Sosem rondítanék bele egy kapcsolatba, akkor sem ha az rosszul működik. Tisztában vagyok vele, tapasztaltam milyen az ha valaki aljas módon ráakaszkodik a pasimra, én sosem tennék ilyet. Sajnos sokan vannak akik így gondolkodnak mint te, lelkiismeretfurdalás nélkül gázolnak bele mások életébe, szarnak a közepébe annak hogy mit érez a másik, milyen fájdalmat okoznak és mindezt ráadásul nem is szerelemből, hanem puszta önzésből, szórakozásból teszik.
Csak azt remélem hogy idővel te is belátod mit teszel ilyenkor és változtatsz a hozzáállásodon.
L/24
Engem az emberek hülyesége háborít fel, úgyhogy ez sem talált:D Én nem rettegek, csak leírtam a véleményemet, tudod, ez egy fórum és a fórumoknak ez a funkciója. Szóval nálam tökéletesen rendben van minden, és csöppet sem érdekelnek az "olyanok mint te", ahogy mondtad. Szóval nyugi... Nincs mitől félnem egyébként, ha már ezt nézzük;)
Egyébként nem bírom Freudot, úgyhogy ez sem jött be:))
Amúgy én abban egyet értek veled, hogy a pasi a főbűnös. Elvégre az ő dolga lenne, hogy jó nagyot repítsen rajtad, ha rámászol. Látod, még egyet is értünk:) Ha meg mégis megteszi, legalább megtudja a nő, hogy mekkora f*szkalap, mert igaz, megtette volna mással is. Szóval egy normális, szerető férfitól, aki tiszteli a másikat, az lenne elvárható, hogy jól szájbavágja a csajt, ha folyton nyomul. Igazad van, látod?:D
19:28 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!