Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavar titeket ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavar titeket ha a kiszemeltnek van párja/házastartsa?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is írjatok...

Engem személy szerint nem érdekel, az az ő dolguk. Ha csak bartánője van a pasinak, akkor meg főleg. Attól h vele van, még nem jelenti azt hogy jó is neki vele.

2009. jún. 14. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
94%

Nem talált, nem basztak át!!:))

Csak átlátok az embereken. Ha nem félnél a szerelemtől és a komoly barátnő szereptől, akkor nem kúrogatnál így kedved szerint. Annyira látszik, hogy mindenféle érzés elől menekülsz. Pl. az utolsó kommented utolsó mondataiban. Színtiszta menekülés az életed. De én meg ezt szarom le, ahogy te másokat, szóval igazából nekem mindegy:D

2009. jún. 14. 19:28
 22/57 Manócska'90 ***** válasza:
92%

Olyanra rá se nézek!

Én lassan 19 leszek, de a szüleim már 14 éve nem is beszélnek egymással. És miért? Mert néhány rohadt ribancot nem érdekelt, hogy az apámat egész napos meló után egy (tényleg gyönyörű, fiatal) feleség és 3 gyerek várja otthon (és én vagyok a legidősebb)! Hányni tudok az olyan emberektől, akik beletúrnak egy házasságba, pláne, ha ott már gyerek is van! Ráadásul a legjobb barátnőm most pont egy ilyen hapsival van együtt. Azóta alig bírok ránézni, nemhogy hozzászólni. A szülinapjára is csak egy sms-sel dobtam meg. Pedig a legjobb barátnőm!

Szal, ha nős pasival akarsz kezdeni (vagy ha ő veled, akkor eseleg mondhatnál neki nemet, lehetne több eszed, mint neki), gondold végig, hogy kinek az életét teszed tönkre! A mienkét teljesen tönkretette! Anyunak nem lehet arról beszélni, mi volt apuval és fordítva. Szerinted lehet így normálisan élni?

Gondold végig!

2009. jún. 14. 19:38
 23/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pszichoanalízist, dr. Freud :):):)

Nálad sem lehet minden rendben, mert különben a kérdésre válaszolnál és nem mennél át személyeskedésbe. :) Felháborít, mi? Lehet h holnap pont a te csajodat/pasidat cserkészi be egy ilyen mint én? ettől rettegsz? :)

2009. jún. 14. 19:38
 24/57 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Jól van, neked is iagazd van és megértelek!!! Nem lehet neked könnyű és sajnálom, h szétmentek a szüleid. Elhiszem h utálod az ilyen embereket, mint én. és lehet rosszúl fog esni, de akkor szerintem apud volt a hibás. Tudta h felesége, gyerekei vannak, nem? és mégis belement. A másik nőt elhiszem h utálod, biztos én is utálnám a helyedben, de hidd el ő nem hibás. Ha más nő van akkor éppen ott, akkor vele csalja meg apud anyukádat.

2009. jún. 14. 19:42
 25/57 anonim ***** válasza:
84%

remélem az élettől sokszorosan visszakapod azt, amit eddig műveltél...az ilyen emberek ássák alá társadalmat..szánalmas..

és mielőtt kérdeznéd, nem, nem b_sztak még át, és nem rettegek a holnaptól az olyan emberek miatt, mint amilyen te vagy, csak dühít, hogy ilyen emberek ilyen vígam és pofátlanul beszólogatnak egy olyan embernek, akit a magadfajta sz_r emberek tettek tönkre..inkább szégyelld magad,azért amilyen vagy...

20/L

2009. jún. 14. 19:42
 26/57 A kérdező kommentje:
Azt nem neki írtam!!! Én pedig sok boldogságot kívánok neked, remélem jó életed lesz. Te úgy éled az életedet, én meg így. Te úgy vagy boldog, én meg így. És NE akarj megváltoztatni, mert annyit tudsz rólam h nem vetem meg a nős pasikat. De többet nem.
2009. jún. 14. 19:45
 27/57 anonim ***** válasza:
93%
Jaa, hogy "csak" szex? És hogy leszarod, hogy másnak rossz? Hát tényleg csak azt tudom neked kívánni, hogy ugyanezt csinálja veled valaki, akiben megbízol, és akit a párodnak nevezel. És nem, engem sosem csaltak meg. Lehet lepontozni.
2009. jún. 14. 19:48
 28/57 anonim ***** válasza:
83%

ajánlom a figyelmedbe Csernus Imre: A nő című könyvét

sokat tanulhatnál belőle, már ha vagy olyan értelmi szinten.js, és nem ér félredobi az első fejezetnél, akkor sem ha a k_rva, r_banc és ehhez hasonló szavakat olvasva magadra ismersz, ugyanis az a könyv célja...

2009. jún. 14. 19:50
 29/57 A kérdező kommentje:
Megvan a könyv :) Sőt, a férfi változata is, csak azt még nem olvastam el... jó h mondod, holnap belekezdek.
2009. jún. 14. 19:52
 30/57 anonim ***** válasza:
81%
hát, akkor nem sűrűn lapozgathattad...
2009. jún. 14. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!