Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavar titeket ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavar titeket ha a kiszemeltnek van párja/házastartsa?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is írjatok...

Engem személy szerint nem érdekel, az az ő dolguk. Ha csak bartánője van a pasinak, akkor meg főleg. Attól h vele van, még nem jelenti azt hogy jó is neki vele.

2009. jún. 14. 18:19
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
92%
Szexet meg aztán végképp nem akarnék mástól, csakis a páromtól, akinek egyedül én vagyok a barátnője, kedvese, párja, társa. Én már csak ilyen egyszerű vagyok :)
2009. jún. 14. 18:47
 12/57 A kérdező kommentje:
Pont neked fogom megmondani, aki az előbb lebarmozott? Amúgy meg itt nem rólam van szó, csak reagálgatok a válaszokra.
2009. jún. 14. 18:47
 13/57 anonim ***** válasza:
88%

hm???? mi van???

én nem barmoztalak le!

ezt hogy érted???!!!!

azt kérdeztem: figyi te haány éves vagy?

ebben hol a barom?

2009. jún. 14. 18:51
 14/57 A kérdező kommentje:
Ja, azt hittem te vagy az első válaszoló...pont olyan a stílusod, %, stb... Akkor ezért elnézést kérek, de még mindig nem rólam van szó.
2009. jún. 14. 18:59
 15/57 anonim ***** válasza:
89%

jaértem :))) látom már énis

ok, semmi gond, nem én vagyok az.

akkor ezt csak általánosságban tetted fel?

2009. jún. 14. 19:02
 16/57 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyenek szoktak részegen csak úgy rámászni az emberre és le se szarják, hogy annak van esetleg barátnője és mondjuk épp abban a pillanatban látja meg a csaj, hogy próbálkozik akkor meg mi magyarázkodhatunk...Volt már rá példa, pedig mindennél jobban szeretem a barátnőm és nem csalnám meg!
2009. jún. 14. 19:02
 17/57 A kérdező kommentje:
Hát baby, az pont nem én vagyok. Rászeg egyszer voltam egész életemben, inni szoktam, de mértékkel. Ennyi.
2009. jún. 14. 19:06
 18/57 anonim ***** válasza:
92%

a válaszaidat olvasva, szerintem a kérdező elég egyszerű egy teremtés lehet...már úgy agyilag...

MINDEN normális ÉRTÉKRENDŰ embert zavar, ha az, akit "kiszemelt magának" , az foglalt...de mivel a normál értékrenddel nem fér meg az,hogy belepiszkíts más kapcsolatába, így nem fog lépni, és nem fog sz_rt kavarni...ha sokkal több ilyen ember lenne, aki nem akar bekavarni, akkor nem lenne ennyi elhagyott, átvágott, kihasznált, eldobott nő.

és igenis hibás a 3. fél is, mert nagyon jól tudja, hogy foglalt a pasi/nő, de mégsem száll ki

20/L

2009. jún. 14. 19:09
 19/57 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen emberekben az a vicces, hogy azt hiszik, hogy milyen menők, elvégre őket kúrogatja a férj, mert a feleségével már nem jó, ő neki az "istennő". Közben meg gyáva alakok, akik félnek normális kapcsolatot kialakítani, mert félnek, hogy őket is átb*sszák egy fiatalabb, szexibb ugyanolyan menekülő típusú lánnyal. Rettegnek a szerelemtől, a kötöttségtől. Hát ennyit rólatok.XD
2009. jún. 14. 19:15
 20/57 A kérdező kommentje:

Tán nem téged is átbasztak már?? :)

Amúgy meg nem félek a szeremtől csak élvezem az életet. Pont nem érdekel h kinek az életét teszem tönkre. Leszarom. Nekem jó, a pasinak jó. Ennyi. Nehogy már én egy másik vadidegen miatt ne k-úrjak vkivel!!!

2009. jún. 14. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!