Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket ha a kiszemeltnek van párja/házastartsa?
Nemet és kort is írjatok...
Engem személy szerint nem érdekel, az az ő dolguk. Ha csak bartánője van a pasinak, akkor meg főleg. Attól h vele van, még nem jelenti azt hogy jó is neki vele.
Jó nagy barom vagy te!
Az ilyenek miatt, mint te mennek tönkre életek!
Süllyedj jó mélyre szégyenedben!!!!!!!!!!!
Igazad van . és nem is az számít ki jött először.
Azért legyen vele, mert vele van már??? és ha közben jöna tényleg nagy szerelem, legyen csak az előbbivel, mert már vele van??:S
Miért miattam? Miért nem a férj miatt? Sosem a harmadik a hibás! Amúgy meg nem azt kérdeztem h mit gondolsz rólam, de nyugi nem foglak lepontozni. Tudom, neked ez nagyon fontos.
Amúgy ha egy férj hajlamos arra h megcsalja az asszonyt, akkor ígyis-úgyis meg fogja tenni...ha nem velem, akkor mással. legalább én is élvezem. és olyanról még nem hallottál h megromlott párkapcsolat/házasság?
Te vagy az, aki nem érti, miért fáj, ha megcsalnak?
Én nem kezdenék olyan sráccal, akinek van barátnője, ha meg felesége, végképp. Akármennyire is rossz nekik egymással, ne én legyek a szakítóok.
Szóval olyan srác tőlem ne akarjon semmit, aki nem facér... De még olyan se, aki csak búfelejtőnek akar.
23/L
Kedves kérdező, csak abba gondolj bele, hogy ha miattad megcsalja a feleségét/barátnőjét, akkor mi a garancia arra, hogy téged nem fog majd megcsalni? A másik pedig az, hogy hajlandó lennél "osztozni" rajta? Mert én nem. És de, a harmadik is hibás egy ilyen játszmában.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!