Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom?
A barátommal már pénteken tudtuk hogy ma találkozunk, fél5kor.
Ma ment horgászni, és kezdtem fél4fele készülődni, egésznap takarítottam hogy ne akkor keljen mikor ő itt van, mindig így csinálom.Na és akkor várom, mindig pontos általában, 5órakor küldött egy visszahívót felhívom, és akkor közli velem hogy most indulnak hazafele, csodálkozom, mondom és? elkezdi csak egy halat fogtam és akkor mondtam neki ez nem érdekel hanem az hogy 5órakor jut eszébe közölni velem ezt. Ő erre hát így alakult, semmi bocs vagy valami, én soha nem szoktam a találkozásunkat lemondani.Majd 6óra körül lejött, koszosan büdösen, és ő nem jön be így, fogalmam sincs miért nem fürdött meg. :/ Akkor sem kaptam egy bocs vagy neharagudj szívem mondatot, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.Egyszer csak megunta és se szó se beszéd még csak egy puszi vagy heló se, elhúzta a csíkot.Na én megfogadtam hogy nem fogom addig keresni amíg ő nem kezdeményezz, mert nekem van szerintem igazam! Jól teszem??
Megállapodás? Nehogy már azon múljon, hogy most 5re, vagy 6ra megy le hozzád. Ha a gyereket elfelejti levinni az iskolában, mert épp veretni megy a discoba és ezen háborodsz fel az még érthető. Dehogy ilyen pisztlicsáré dologból balhét csinálni, az vicces inkább. Nem bírtad a saját kecódban lefoglalni magad arra a plusz egy órára???
Ha pedig úgy kezeled a párkapcsolatokat, mint egy beszállítási szerződést és percre pontosan kell nálad megjelenni, akkor tényleg egy kis hisztis pics@ vagy. Nyugi, ilyen is maradsz, amíg valaki úgy meg nem csinál, hogy belezúgsz, és úgy nem fog irányítani, mint egy bábut.
Ha ilyen problémás Vagy, akkor keress magadnak egy gyökeret, aki úgy ugrál, ahogy Te fütyülsz. A normális pasik életét ne keserítsd meg, ha meg sem akarsz változni. Keress valami Macska Jánost, aki percre pontosan megy mindig virággal, visz anyukádnak is valami csokit, vagy akármi.
Amúgy ritkán jön ki belőlem a redneckség, de az egyik exemre emlékeztetsz, aki ugyanolyan felfogású volt, mint Te. Még szerencse, hogy csak a hétvégén láttam és volt a másik városban mellette mindig nőm. Ha elviselhetetlen leszel. Te is így jársz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!