Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

A barátommal már pénteken tudtuk hogy ma találkozunk, fél5kor.

Ma ment horgászni, és kezdtem fél4fele készülődni, egésznap takarítottam hogy ne akkor keljen mikor ő itt van, mindig így csinálom.Na és akkor várom, mindig pontos általában, 5órakor küldött egy visszahívót felhívom, és akkor közli velem hogy most indulnak hazafele, csodálkozom, mondom és? elkezdi csak egy halat fogtam és akkor mondtam neki ez nem érdekel hanem az hogy 5órakor jut eszébe közölni velem ezt. Ő erre hát így alakult, semmi bocs vagy valami, én soha nem szoktam a találkozásunkat lemondani.Majd 6óra körül lejött, koszosan büdösen, és ő nem jön be így, fogalmam sincs miért nem fürdött meg. :/ Akkor sem kaptam egy bocs vagy neharagudj szívem mondatot, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.Egyszer csak megunta és se szó se beszéd még csak egy puszi vagy heló se, elhúzta a csíkot.Na én megfogadtam hogy nem fogom addig keresni amíg ő nem kezdeményezz, mert nekem van szerintem igazam! Jól teszem??

2012. márc. 18. 22:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
jeszójesz
2012. márc. 18. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

felfújod.

nehogymár vasárnap is pattogjon ott neked.

2012. márc. 18. 22:18
 3/16 anonim ***** válasza:

Jogos.

Kedves 2. Neked nem esne rosszul, hogy a már pénteken megbeszélt programot felrúgja? Lehet, hogy ez neked természetes, másnak nem.

2012. márc. 18. 22:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 3. szerintem is, ráadásul elvileg nagyon várta, de még csak miután 5kor mondja le a FÉL5ÖS TALINKAT még csak annyit sem mond hogy bocs te h*lye
2012. márc. 18. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:
15%
Jegyezd meg én mint horgász ember tudom hogy a horgászat nem élet halál kérdése hanem annál több . Azt is jegyezd meg hogy a sorrend a párod fejében a következő . 1. horgászat 2.alvás evés 3.na ez vagy te . Nekem probálna meg aggájoskodni valamelyik lány hogy mér horgásztam eddig mér nem velem vagy úgy kiadnám az utját neki hogy az M7-esen is négykézláb repülne.
2012. márc. 18. 22:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy órákon át fárasztotta a nagy fehér vadászt, mire ki tudta azt emelni. Téged meg azért hagyott ott, hogy minél előbb pózolhasson otthon a 10 kilós döggel. Nézd gyakran az FB-jét, lehet már most fönt vannak a képek!:)

A viccet félretéve, tényleg nehéz eset a pecásember, de még mindig jobb, mintha kocsmázna.

2012. márc. 18. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Sziklaszar, már bocs, de hülyeségeket beszélsz, nem tudo elképzelni mért lenne több a horgászat élet halálnál, egész nap egy bot felett ülsz és várod a halat, ha kapás van max 5 perc alatt kihúzod.

National geographicon láttam egy két extrém horgászok részt, na arra még én is azt mondom, hogy egy kurwa nagy sportág, de egy max balatoni horgászatra nem igazán.

Kérdező, neked teljesen jogos a felháborodásod.

2012. márc. 18. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
TOD Ez egy élet érzés . Aki nem űzi ezt a hobbit az nem értheti és tévedsz ha azt hiszed hogy nálunk nincsenek 2 méter fölötti halak amivel másfél órákat kell bajlódni mire kifárasztod mert én is fogtam már nem egy 50-60-70 kiló feletti harcsát . És az érzés le nem írható egy dugás meg se közelíti azt az élményt .
2012. márc. 18. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom én szívesebben dugok inkább, de viccen kívül elnézést tényleg nem értek hozzá:D
2012. márc. 18. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:
7%

Te nem Vagy szerintem a toleráns vele. Nyilván kicsit töltögettek a horgászat alatt és szanakész volt, így nem az volt a prioritási sorrend elején, hogy pont 5re odaérjen hozzád. Lement így is, sietett hozzád, te meg annyira sem voltál hajlandó, hogy elküldd letusolni gyorsan? Én kitettelek volna a helyében az ilyen hisztiért azon nyomban.

23F

2012. márc. 19. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!