Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Ti voltatok már szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti voltatok már szeretők? És ha igen akkor miért? Nem akartátok hogy i férfi ott hagyja a családját értetek? És mennyi ideig tartott? Lett belőle valami komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
67%
Van egy párkapcsolat..az évek kikezdik..megszokás,ellaposodás.Vannak dolgok,amiket a másikkal nem lehet megbeszélni,mert nem akarja megérteni.Az ember márcsak olyan,hogyha szembejon VALAKI, aki ujra felrázza...mukodik a kémia...a vonzalom.S akkor dontenie kell.Bele megyek,vagy nem?S higgyétek el,az emberek nagy része belemegy.Ezt akkor fogjátok megérteni,ha hosszu házasság után ebbe a helyzetbe kerultok.S ilyenkor már a válás durva dolog.Gyerekek,osszeszokás,van azért az otthonban is jó...Szeretonek lenni jo is, és rossz is.Tudni kell hol a helyed.S ha megvan az egymás iránti tisztelet, s ha egyutt találjátok meg azt,ami hiányzik mindkettotok életebol....akkor miért annyira elitélendo?
2012. márc. 12. 16:12
 62/72 anonim ***** válasza:

# 57

Hogy neked mennyire igazad van!!

2012. márc. 12. 17:04
 63/72 anonim ***** válasza:
64%
Pasi vagyok. A feleségem minden szempontból tökéletes..szex is elég jó. Pár éve megismerkedtem egy csajjal, én kezdeményeztem, én voltam kíváncsi rá milyen lehet, és csak szex után mondtam neki hogy nős vagyok. A baj az, hogy olyan szinten hihetetlenül jó a szex vele, hogy kifordulok magamból, kész vagyok, egy délután 3-4szer van kedvem vele, és heti 2-3 szor találkozunk, panzióba. Ez így megy 3 éve. 6 éve vagyok nős. Feleségemmel heti 2, max 3, de naponta csak egy, egyikünknek sem hiányzik több, nem is volt több az elején sem. Nem a szex miatt szeretem, az is biztos, mondjuk. De minden más szempontból tökéletes partner, elképzelni sem tudnék jobbat. A szeretőm viszont a szexen kívül nem valami..se nem képzett, se nem szorgalmas, se nem házias, se nem jó társalgó.igazából semmire nem jó azon kívül..mégis szeretem, és elég ha rám néz, felizgat a tekintete is, úgy mint első nap. Valami hihetetlen vágyat érzek vele a szexre és a gyereknemzésre...de a logika visszafog. Ez az egyetlen veszélye az ilyen kalandoknak, hogy az ember megismerhet hihetetlen jó érzéseket, ami nélkül boldogabb lenne, mert ha nem tudom, nem vágyok rá.. vélemény?
2012. máj. 27. 16:01
 64/72 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem tudom. Szerintem ez mindkét nővel szemben eléggé inkorrekt.

A feleséged, amennyiben nem tud róla és esetleg kiderül, nagyon csalódott lehet. Az idő és a pénz, amit a lányra fordítasz igazából a családodnak járna.

A lány nem fog tudni találni magának olyan férfit, aki önmagáért szereti és aki családot akar vele alapítani, mert nem tud kijönni a veled való kapcsolatból és lehet, hogy reménykedik.

Eléggé önös érdek motiválja szerintem a viselkedésedet.

2012. máj. 27. 18:34
 65/72 anonim ***** válasza:
59%
Kedves pasi!én nő vagyok,és tokéletesen megértelek.Pedig tudom,sokan fujjogni fognak.Neked van élettapasztalatod,..nekem is.Igen....rá találtál a jobbra,de tiszteled a feleséged annyira,h. nem bántod meg.S tudod..tudja a szereto is hol a helye.Egyszer élunk...s ha nem élted volna át ezt az érzést a szeretovel,szegényebb lettél volna.
2012. máj. 27. 20:15
 66/72 anonim ***** válasza:

Az a pasi vagyok aki 2-3al feljebb írt sokat. A feleségem megtudta már vagy 2-3szor, de fél nap mosolyszünet megy egy "nem bízom benned"-el el volt intézve a dolog. Tudom, hogy ha megint kiderülne, akkor sem hagyna el, bár fixre megígérte hogy akkor elhagy..szóval nem különösebben érdekel a lebukás, ha mégis elhagy, legalább kibújhatok a döntés felelőssége alól, csúnya szóval mondva, mert én nem hagyom el, az biztos. A másik csajt nem hitegetem, soha nem is hitegettem, világosan megmondtam az elején hogy az asszonyt soha senkiért..Kíváncsi lennék, hogy ha volt valaki hasonló helyzetben mint én, és leborított otthonról egy, a párja helyett egy minden szempontból (bocs a csúnya kifejezésért) "gyengébb"(valójában jóindulattal lehetne csak átlagos külsejűnek nevezni, inkább csúnya, ráadásul mindenféle betegséggel, allergiával, kedélyváltozások, sőt ránézésre szerintem PCOS is, szóval szerintem tök esélytelen hogy ép és egészséges gyereke lesz valaha is bárkitől-tudom ezek kemény dolgok így leírva, de a logikám így látja) nőért, akkor annak mi lett a vége.. Gondolok itt arra, hogy a fergeteges szex hány hónapig, évig tudja feledtetni a hiányzó kedvességet, szeretetet, törődést, amit itt nem kapnék meg? Minden rossz ellenére ezt a csajt valahogy ránézésre imádom, minden testi vagy szépséghibával együtt is.

Azt nem kell leírni válaszban senkinek, hogy aljas, számító hidegfejű szemétláda vagyok, ezt tudom anélkül is.

Ugyanolyan nehéz szerintem az ilyen helyzet is, mikor az embernek van 2, 3 olyan kapcsolata is ami tökéletesnek tűnik, vagy adna neki esélyt, mint az, ha valaki olyan szerencsétlen hogy egy sincs még láthatáron sem.

2012. máj. 31. 13:46
 67/72 anonim ***** válasza:

Olvasgattam az előttem szólókat és ez arra ösztönzött leírjam az én rövid sztorimat:)

Férjnél voltam amikor megismertem a mostani barátomat akinek a szeretője lettem. Ő is nős volt romokban levő házasság volt mind a kettőnké. Én túl 2 megcsaláson, és egy alkohol problémákkal küzdő férjjel, akinek egy-egy mámoros pillanatában a keze is eljárt egy gyerekkel. A szeretőm szintén megcsalva, és anyagilag kihasználva de rendesen két gyerekkel, és egy csavargó nemtörődöm feleséggel.Ha azt mondom ő főzött a gyerekeknek vacsorát ha hazaért munkából mindent elmondok vele. Kezdetben csak panasz társ volt, aztán több mint barát és végül szex is lett. Elé álltunk a párjaink elé, és elmondtuk válni akarunk. Én el is váltam nagy keservesen, a barátom nem. Az ok annyi volt, hogy a feleségének csomót találtak a mellébe. Hosszadalmas kezelések, kemoterápia és sorolhatnám még mi minden. Sors fintora? nem tudom, de szeretőnek maradtam, mert bármennyire is aljas a szemetekben egy szerető, akkor is azt mondtam neki maradjon mellette, mert neki most szüksége van rá.

Nem érzem magam k-nak, sőt inkább embernek, még akkor is ha nekem csak ez a szerep jutott.Mégsem hagytam el, és más ágyában sem landoltam azóta sem.

Kíváncsi lennék erre a történetre is mit válaszoltok.

2012. aug. 30. 20:50
 68/72 anonim ***** válasza:
42%

Így azért más a helyzet...

Nem csoda,hogy mind a 2-en más után néztetek...

Az meg becsülendő,hogy a beteg felesége mellett maradt,akármilyen is volt,és Te se erőltetted a válást.

Én megcsalt nő vagyok, elárulom(és elfogult a témában), de sose gondoltam,hogy van olyan helyzet,amit én is megértek..:)

2012. aug. 31. 08:26
 69/72 anonim ***** válasza:
:)) Tudom milyen a megcsalt oldalon is állni, de sokszor oka van annak amiért történik
2012. aug. 31. 22:06
 70/72 anonim ***** válasza:
10es bunkó
2012. dec. 25. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!