Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti voltatok már szeretők? És ha igen akkor miért? Nem akartátok hogy i férfi ott hagyja a családját értetek? És mennyi ideig tartott? Lett belőle valami komoly kapcsolat?
86%os
Teljes mértékben osztom a véleményedet!
Így a végén visszanéztem, és szinte minden válaszomat 0%-osra értékeltétek...:)
Persze, azért van az értékelés, hogy használjuk...De véleményeket, és emberek nézeteit én nem pontoznám le, vagy fel...
Én senki válaszát nem értékeltem...egyet sem, még akkor is ha szidtatok:) Én meg csak a véleményemet mondtam el...
De a legfurább nem is ez...hiszen ez emberi tulajdonság...
Viszont amikor elfogadtam, hogy az vagyok, aminek gondoltok, azt is lepontoztátok...:D
Ezen már csak nevetek...nektek semmi se jó...akkor meg mit vártok?
Elfogadom hogy szerintetek egy kva vagyok...De ne fogadjam el mert ez sem jó...:)
Érdekesek az emberek:)
Mi emberek ilyenek vagyunk.
Ha mondjuk 5 hónappal ezelőtt olvasom ezt a kérdést, és a válaszokat, hasonlóan reagálok, mint a nagytöbbség, de azóta rengeteg idő eltelt, most már azt mondom, mindenki sepregessen a maga kis háza táján. Egyikünk sem tökéletes! Én is beledöglenék (és bele is döglöttem), mikor megcsaltak, de ismerem a másik oldalt is...az élet egy nagy mocsok, tele ilyen szemét dolgokkal...
Én azt mondom, annak jó a politikája, aki behunyja a szemét, és nem foglalkozik ezzel...
De sok a gyökér... -.- mint a hóhért hibáztatni akasztáskor.
Édeseim, nem a szerető a hibás, és nem is a feleség. Érdekes, a férfit senki nem hibáztatja??? Pedig egyedül az ő hibája. Ő van kapcsolatban, Ő hajlandó félrekúrni, bármennyire is "imádja a feleségét", Őneki kéne azt mondani egy másik nőnek, h bocs nem, házas vagyok/kapcsolatom van; esetleg Ő az akinek hűségesnek kéne maradni, ha már elkötelezte magát, vagy esetleg, ha szeretőt tart, esetleg el is mondani annak a szerencsétlennek, hogy ő már foglalt mert az esetek nagy százalékában a nő se tud semmiről. Ha viszont tud, akkor is a férfi bűne a legnagyobb, mert a szerető valószínűleg szingli, és rohadtul nem terheli a lelkiismeretét egy vadidegen másik nő, ellenben a férjnek, aki állítólag "imádja a feleségét" már nagyon is kéne olyan mértékben tisztelnie meg becsülnie, hogy ne dugja bele a p*csét bármibe, ami mozog.
Hülyék és elnyomottak vagytok, ti mind, gondolom mindegyikőtöket jól megcsalta már a férje, de még akkor is inkább neki nyaltatok ahelyett hogy kidobtátok volna a f*szba.
Ja és igen, a miheztartás végett: ha nincs szex otthon, mert utáljátok, akkor a férjetek igenis máshoz el fog menni, akitől megkapja és élvezi, és igen, ez esetben a TI HIBÁTOK IS.
Elsősorban a félrelépő a hibás ez tény. A szerető asszisztál a dologhoz. De a kérdés most a szeretőkre vonatkozott.
Ha nincs szex dologhoz: először meg kéne nézni miért nincs aztán változtatni a dolgokon. Ha nem működik akkor szét lehet menni. Csak hát mennyivel egyszerűbb félremenni, mint helyrehozni a kapcsolatot vagy kilépni belőle.
"Ki megint a hibás akkor?"
Írtam, hogy elsősorban a félrelépő a hibás. Mert egyszerűbb más mellé feküdni mint dolgozni egy kapcsolaton.
Ettől függetlenül arról is megvan a véleményem akik foglalt emberrel folytat viszonyt.
Nemááár xD
Most az megy akkor, hogy a férfi nem vizsgálta meg...
Fsznak kell a nőknek mindig durcizni?:D
Egy idő után a férfiakat ez kiakasztja...persze jól esne a törődés...de ez a legrosszabb módja...
És fogadjátok el, hogy a férfiak ilyenek...ha nem kell akkor fogjátok magatokat és keressetek egy csajt magatoknak...az meg fogja kérdezni minden egyes alkalommal....
egy pasi a 10. után már nem, mert elege lesz...
"És fogadjátok el, hogy a férfiak ilyenek..."
Lehet, hogy neked természetes, hogy a férjed mással hempereg, de te meg azt fogadd el, hogy ez nem mindenkinek az.
Végül is miért lennének hűségesek az emberek? Ameddig akad szerető és egy balek aki elviseli a félrelépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!