Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Ti voltatok már szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti voltatok már szeretők? És ha igen akkor miért? Nem akartátok hogy i férfi ott hagyja a családját értetek? És mennyi ideig tartott? Lett belőle valami komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
63%
Ki vagy te, hogy eldöntsd, hogy ki mit érdemel? Az isten? Hagyjál már. Amúgy meg ártott neked azzal, hogy egy másik emberrel dugott? Nem? Ohh, akkor meg mi közöd van hozzá? Majd ha a te férjeddel kufircol, akkor jogos lesz a felháborodásod, addig meg csináld azt amit mondtam. Magadat vizsgálgasd mások helyett, így tudod kiküszöbölni, hogy még több hülyeséget elkövess.
2012. márc. 9. 12:45
 32/72 anonim ***** válasza:

12:41-es!

Osztom a véleményt, ugyanis ha a férfi aljas és eltitkolja a házasságát, azonnal kidobom, ha kiderül. Ebben az esetben nem illetnélek ennyi negatív jelzővel, de jelenleg más a helyzet és jogos az ócsárlás. Ezt midenkitől meg fogod kapni, aki tudomást szerez erről. Csak mások nem a szemedbe fogják mondani, hanem a hátad mögött, ennyi.

2012. márc. 9. 12:45
 33/72 anonim ***** válasza:
12:45-ös: neked is szól ugyanez a mondandóm, hogy "ki vagy te..."
2012. márc. 9. 12:47
 34/72 anonim ***** válasza:

"Ki vagy te, hogy eldöntsd, hogy ki mit érdemel? Az isten? Hagyjál már. Amúgy meg ártott neked azzal, hogy egy másik emberrel dugott? Nem? Ohh, akkor meg mi közöd van hozzá? Majd ha a te férjeddel kufircol, akkor jogos lesz a felháborodásod, addig meg csináld azt amit mondtam. Magadat vizsgálgasd mások helyett, így tudod kiküszöbölni, hogy még több hülyeséget elkövess"

Nem vagyok isten és valóban nem nekem ártott. De ha valaki szándékosan árt egy másik embert ne ítéljem el, mert nem az én családtagom volt? Nehogy már felmentsük azt aki önakaratából asszisztál egy másik ember megalázásához.

2012. márc. 9. 12:50
 35/72 anonim ***** válasza:
egy másik embert= egy másik embernek
2012. márc. 9. 12:51
 36/72 anonim ***** válasza:
Felőlem lehet véleményed, csak tartsd meg magadnak, mert senkit sem érdekel, max aki kérdezi. Ismered a vélemény és a segglyuk hasonlatát?
2012. márc. 9. 12:54
 37/72 anonim ***** válasza:
Ahogy te is megtarthattad volna magadnak...
2012. márc. 9. 12:57
 38/72 anonim ***** válasza:
Sajnos pár találkozó után derült ki, hogy valójában még mindig van barátnője az illetőnek.Hát köpni-nyelni nem tudtam.Nem volt gyereke szerencséje és felesége sem,csak barátnője.
2012. márc. 9. 12:57
 39/72 anonim ***** válasza:
12:57: Ha megnézed én nem alkottam véleményt, nem mondtam azt, hogy helyeslem, azt sem, hogy elítélem mert amúgy nem érdekel. Azt mondtam, hogy szarjátok már le, ne ócsároljátok, mert minek? Engem amúgy nagyon tud idegesíteni, ha valakik összefognak valaki ellen és elkezdik "oltogatni".
2012. márc. 9. 13:00
 40/72 anonim ***** válasza:

A vallás nem ide tartozik!

Amúgy meg gondoljatok bele, mindenki!

Hogyha titeket megcsalnak, lányok, akkor kit szidtok? a pasitokat aki megcsalt, vagy a csajt akivel megcsalt?

Először a pasit fogod kidobni (ha kidobod és nem bocsájtasz meg neki)aztán szidod a csajt hogy jól elcsábította a tökéletes srácot...

na már most, ha sikerült elcsábítani akkor közel sem tökéletes...

Az meg hogy megmondom, hogy nem én kezdtem nem kifogás, csupán tényközlés volt!

Nem kell többet gondolni annál, amit leírnak az emberek...nem kell sem hozzátenni, sem elvenni...akkor lesz csak hiteles:)

2012. márc. 9. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!