Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti voltatok már szeretők? És ha igen akkor miért? Nem akartátok hogy i férfi ott hagyja a családját értetek? És mennyi ideig tartott? Lett belőle valami komoly kapcsolat?
Igen voltam, de csak a szex miatt, soha nem akartam volna hogy miattam bárkit is elhagyjon, de egy kis kaland senkinek sem árt.
Hát olyan 4-5 hónapig tartott. Jó volt, mert nem függtem senkitől és mégis ki voltam elégülve mindig.
Nem nem lett belőle komoly kapcsolat:)
"soha nem akartam volna hogy miattam bárkit is elhagyjon, de egy kis kaland senkinek sem árt. "
Kedves első akkor is így gondolkodnál ha téged csalnának meg?
Első vagyok.
Igen...mert engem is megcsaltak...akkor nagyon rossz volt...de akkor döbbentem rá, hogy ilyen a világ...És ha más megteheti akkor én is!
Így hogy elfogadtam legalább sosem fogok rettegésben élni, hogy na most mikor csal meg a párom...
Sajnos vagy nem sajnos, de ez van...
Fura társadalmunk van...A tudósok haladnak egy új féle nézet felé...de le se írom, mert még megkövezne itt mindenki xD
Félreértés ne essék...én sem teszem szét akár kinek, csak annak az egy embernek!
És sokszor volt olyan is, hogy beszélgettünk, segítettünk egymásnak a problémáikban...
Nem a kvája voltam... Hanem ez kölcsönös kapcsolat volt!
"Nem a kvája voltam"
Akkor mi voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!