Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Ti voltatok már szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti voltatok már szeretők? És ha igen akkor miért? Nem akartátok hogy i férfi ott hagyja a családját értetek? És mennyi ideig tartott? Lett belőle valami komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
49%

Nem, a szerető egy önző k_rva, aki csak a saját vágyait nézi, légyegtelen, hogy a férfinak felesége, gyermekei vannak.

Teljesen igazad van, ennek a nőnek nincsenek gátlásai, de esze sem sok, mert fel sem fogja, hogy amit magyarázol, az az igazság. Jobb burkolni és elhinni, hogy tisztességes nők vagyunk.

Egy dologban különbözöl az utcai pillangóktól, nem az utcán fogadod a klienst, hanem otthon. :)

2012. márc. 9. 12:19
 22/72 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem igaz! Csak duma a férfi oldaláról.

A legtöbb férfi imádja a feleségét, a hülye kis lábat szétdobó pics_kat meg hitegetik, mert olyan barmok, hogy be is veszik, hogy őket szereti a férfi stb.

Ugyan már. A családját soha nem adná értetek, csak a vágyakat kielégíti egy darabig és kész! Ösztönök. Mégis azt a nőt vette el, nem a szeretőt. :) :)

2012. márc. 9. 12:21
 23/72 anonim ***** válasza:
71%

"A feleség is hibás mivel nem tudja kielégíteni a férjét."

Ezt a férjed mondta amikor megtudtad, hogy megcsalt? Egyébként ha valakinek nem kielégítő a kapcsolata lépjen ki belőle, nem máshoz járjon kufircolni. Ja, hogy ehhez gerinc is kellene...

2012. márc. 9. 12:23
 24/72 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem mindenkinek van egy története, ami miatt olyan lett amilyen:)

Nem kell elfogadnunk a másikat, sőt, illethetjük egymást jelzőkkel is...De én akkor is ilyen maradok amilyen, mert én így látom a világot.

Gátlásaim pedig vannak, és lehet gondolni rólam bármit, én ilyen vagyok és nem tartom magamat sem kvának, sem rossznak. Pusztán ilyennek:)

Nekem is van véleményem másokról...

Amúgy annyit meg hozzátennék, hogy nem én kerestem a férfit, hanem ő engem... Nem "hajtok" a foglalt pasikra...

Szóval az hogy belementem az én döntésem volt, de attól nem én miattam kezdett el gubanc lenni abban a kapcsolatban...

2012. márc. 9. 12:23
 25/72 anonim ***** válasza:
82%

Attól, hogy nem tartod magad annak még az vagy. Elhajthattad volna férfit de te belementél a kapcsolatba.

Biztos meg van a története annak, hogy ilyen lettél, de ezt az utat te választottad. Akkor fogadd el a jelzőket is ami hozzá tartozik.

2012. márc. 9. 12:28
 26/72 anonim ***** válasza:
85%
Én még nem voltam lábtörlő,nem is tervezem.
2012. márc. 9. 12:30
 27/72 anonim ***** válasza:
45%

Rendben:)

Akkor egy büdös kva vagyok:)

Ezt komolyan mondom!

És remélem akkor ettől most mindenkinek jobb lesz:)

2012. márc. 9. 12:30
 28/72 anonim ***** válasza:
85%
Mielőtt bárki ócsárolná a másikat, nézzen tükörbe, és mondja meg, hogy mit lát. Nézzen magára, és őrüljön meg a sok hülyeség miatt amit elkövetett. Mielőtt bárki bármilyen rossz szóval illetné a másikat, csinálja meg ezeket.
2012. márc. 9. 12:35
 29/72 anonim ***** válasza:

Kedves eläin!

Mindenki csinál hülyeségeket ez tény. De van különbség a szándékosan elkövetett hülyeség és a véletlenül elkövetett hülyeség között. Ha valaki már a tett előtt tisztában van azzal mit tesz az megérdemli az ócsárolást.

2012. márc. 9. 12:41
 30/72 anonim ***** válasza:
75%

" A érfi keresett engem..." Pusztán kifogás. Miért akarod mentegetni magad?

A 86%-os kommentelőnek teljesen igaza van. Akkor azt mondom neki, oké, lépj ki abból és lehet köztünk valami. Így mindketten gerinctelenes voltatok. Csak ne csodálkozz, ha szép családod lesz, azt hiszed találtál egy tökéletes férfit, akiről soha nem hinnéd, hogy eljön, és puffffffff. Az idillnek vége, kiderül folyamatosan csaltak.

Én sem szerető, sem megcsalt még nem voltam, de ez mélységesen felháborít, hogy nők így bírnak viselkedni. Inkább van az ilyen nőkben férfias vonás, mint nőiesség, mert annak nem neveznélek.

Egy hölgy, mindig hölgy, mindig benne van a tartás és a becsület! No comment!

2012. márc. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!