Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti voltatok már szeretők? És ha igen akkor miért? Nem akartátok hogy i férfi ott hagyja a családját értetek? És mennyi ideig tartott? Lett belőle valami komoly kapcsolat?
Megint a szavak kiforgatása....
Nem erre értettem...hanem hogy egy idő után megunják a durcáskodást és nem kérdezik meg hogy jaj kicsim mi baj van?
Hanem megunják...
Honnantól számít valaki szeretőnek? Onnantól, hogy lefekszik a másikkal? Vagy már egy csók után is mondhatjuk rá, hogy szerető lett? Esetleg több csók kell hozzá?
Na és a körülmények? Ha a "hivatalos" kapcsolat már haldoklik, és mindenképpen véget érne, akkor is a harmadik fél a hibás?
Én nem voltam szerető, de a jelenlegi párom még nem szakított végleg a párjával (párszor próbált már, de a csaj akkoriban mindig hisztirohamot kapott), amikor közöttünk már elcsattant egy-két csók, és nekem már megmondta a párom, hogy annak a kapcsolatnak részéről vége van, csak a csaj képtelen ezt elfogadni, és hogy velem tervezi a jövőjét.
Természetesen NEM feküdtem le vele addig, amíg végleg nem szakítottak, és mi össze nem jöttünk "hivatalosan", csak 1,5 hónappal ezután volt közöttünk szex is, azelőtt sosem.
De megcsókolni megcsókolt, én meg visszacsókoltam, és volt, hogy velem aludt (még egyszer mondom, hogy NEM feküdtünk le egymással), pedig akkor még a párom ott vergődött az exbarátnője mellett legalább 2 hónapig...
Akkor ez most mi?
Szerintem a megcsalás a szexet jelenti, de ez mindenkinél más.
És mint írtam ha kapcsolat haldoklik ki kell lépni belőle. Ha hisztizik az elhagyott az legyen az ő baja, de szerintem ez a tisztességes út mindenkivel szemben. (régi és az új párral szemben is)
Én azt tapasztalom, hogy akik nem tudnak kilépni egy kapcsolatból azok valójában nem is akarnak.
"Csak ne csodálkozz, ha szép családod lesz, azt hiszed találtál egy tökéletes férfit, akiről soha nem hinnéd, hogy eljön, és puffffff. Az idillnek vége, kiderül folyamatosan csaltak. "
Akkor az a férfi mégsem volt olyan tökéletes.... vagy a nő, hogy a tökéletes férje lelépett mellőle.
Kedves Kérdező, tegnap 12:18-as válszodra:
Honnan tudod, h nem tudja? Azért mert az a talpig becsületes úriember ezt mondta neked? Vagy azért, mert te még a sz@rt is kiszívnád a hátsófeléből ha azt kérné, és a felesége nem teszi meg neki - ebben az esetben természetesen igazad van, de gondold végig, h mi is vagy te neki?
Az az igazság, h a szerető még a krvától is alantasabb.
A krva ugyanis a megélhetésért teszi amit tesz, nem akar családokat szétszakítani, de a szerető legtöbbször csak magának akar bizonyítani, h mint nő ér még ő is v.mit - de közben nem más mint egy szánalmas ingyen krva, amit a pasik jól ki is használnak :DDD
Kedves Kérdező, Kedves válaszolók,
Teljes mértékben egyet értek azzal a válaszolóval, aki felhívta a figyelmeteket, hogy milyen kevéssé van említve a férfi szerepe a történetben.
Nagyon szomorú, hogy felnőtt nők így állnak ehhez a témához.
Szerintem egyértelmű, hogy mindhárom (már, ha három szereplős a történet) fél hibázott valamiben, de ahogy az előttem szóló is írta, a férfi az, aki párkapcsolatban van, aki dönt az egész helyzetről.
A szerető motivációit nem ismerem. Lehet, hogy naiv szerelmes fiatal lány, lehet, hogy szabados erkölcsű nő, lehet, hogy önbizalom és szeretethiányos. Mindenesetre sajnos általában, már ha érzelmek vezérlik, akkor ő veszít a legtöbbet. Én megcsalt exfeleségként mondom, hogy engem egyáltalán nem érdekelt a férjem szeretője. Az a lány engem nem ismert, nem tartozott nekem hűséggel (biztos más a helyzet, ha ismerőssel történik), a férjem tartozott volna. Azok a feleségek, akik meg azzal nyugtatják magukat, hogy imádja a feleségét a másik meg csak "arra kell", azok nagyon naivak. Aki imádja a feleségét nem csalja meg... Lehet, hogy hibázik, megbotlik, de viszonyba nem bonyolódik, az biztos. A szerető meg lehet, hogy "arra kell", de azért az általános tapasztalat az, hogy hiába mondja ezt otthon a lebukott férj, azért valamit érzett a nő iránt, akivel huzamosabb ideig találkozgatott. Nem beszélve arról, hogy miként küzdötök meg azzal, hogy mig rátok már nem néz ugy, mig ti otthon robotoltok, addig valaki msá a legjobb pillanatokat kapja a férjetekből. a romantikus, kedves, szenvedélyes férfit? aki ha otthon van, távolról sem olyan... Szerintem ez nem ilyen fekete, meg fehér. és nem is a szeretők és a feleségek harca kéne,hogy legyen egy olyan férfiért, aki igazából már akkor döntött, amikor először kamaszosan boldog mosollyal nézett rá a megszólaló telefonjára, miközben otthon ült a családjával...Valaki írta, hogy mégis a feleséget vette el. Remek... Rajtam nem segít, hogy elvett, ha az esze közben másnál járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!