Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat ket olyan ember kozott, ahol a lany komoly kapcsolatot akar, de a ferfinek eddig csak par honapos kapcsolatai voltak? Hogyan?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 12:20
1/5 anonim válasza:
Ki kell próbálni. Most komolyan, gondolod, h itt bárki is meg fogja jósolni Neked, h mi lesz a jövőben??
2/5 napietus válasza:
ha még 3X felteszed máshogy megfogalmazva ezt a kérdést, attól biztos nem oldódik meg az életed...
3/5 A kérdező kommentje:
Ez az elso ilyen jellegu kerdesem! Azert irtam ki, mert lattam egy hasonlo kerdest, es rajottem, hogy en is ugyanebben a cipoben evezek. De folosleges, hogy magyarazkodok, mert nem mas fogja nekem megmondani, hogy milyen kerdest irjak ki!
2011. szept. 18. 12:49
4/5 anonim válasza:
Feltételezem te vagy a lány.
Az hogy a srácnak nem volt eddig komoly kapcsolata sok mindentől függhet.
Ha te minél inkább közelítesz az "ideáljához" nem fogja akarni, hagyni, hogy elveszítsen.
Tartsd nyitva a szemed és ne érzelmi alapon vizsgáld az eseményeket. Ha így teszel, látni, érezni fogod, hogy mire kellesz neki valójában.
Ágyba semmiképp ne bújj vele rögtön. Érdemelje ki! Ha így teszel, sokkal többre fog értékelni, becsülni téged.
A fiúk szemében a "könnyű prédák" sosem tartanak sokáig.
Ha pedig ez a hozzáállásod nem tetszik neki, hagyd hadd menjen!
Esélyt mindenképp adj a dolognak.
5/5 anonim válasza:
az ketoldalu dolog, hogy neki miert voltak csak parhonapos kapcsolatai lehet , hogy csak nagyon fiatal lanyokkal volt egyutt akik meg nem voltak eleg erettek egy igazi kapcsolatra es csak szorakoztak. Lehet, hogy a fiu szerette volna, de nem rajta mulott az egesz, es a fiut kell hagyni, hogy tobb kapcsolatot kiprobaljon mert ha nincs tapasztalata akkor nincs osszehasonlitasi viszonya, nem tudja, hogy mi a jo. A ferfi teremszetetol fogva egy nagyon kivancsi leny es amig nem tapasztal tobbet addig nem is tud megallapodni, hogy azt tudja mondani, na igen ez nekem a legjobb ez kell nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!