Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért sikerül az "egy éjszakásnak indult, komoly lett belőle" kapcsolat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 10:51
2/32 A kérdező kommentje:
de nincs vmi titok? egy taktika, amit az első alkalom után be kell vetni...
2010. ápr. 8. 10:59
3/32 anonim válasza:
Van ilyen is, de nem általánosan!
4/32 anonim válasza:
Titok, taktika, az ilyen szerintem megtalálta a lelki társát is az illetőben.
5/32 anonim válasza:
Pontosan, a miénk is így idnult. :) Vagy legalábbis baráti szex. Mégis már 8 hónapja együtt vagyunk. :) Belém szeretett, nem tudta elnyomni az érzéseit magában pedig megbeszéltük hogy csak barátok leszünk, de én is beleszerettem.. Tehát összejöttünk:)
6/32 nielindi válasza:
volt benne fantázia. aztán találkoztunk még, és szerelem lett. most a völegényem :)
23/L
7/32 anonim válasza:
Mert nem akarják görcsösen, mert nem taktikáznak
8/32 A kérdező kommentje:
mit tegyek, ha nem keres a pasi, de tudtára szeretném adni, h többet akarok. lehet, ő is bizonytalan? korábban céloztam rá, h nem lenne ellenemre egy együtt töltött éjszaka és most lehet, h azt hiszi, csak azt akartam és meg is kaptam. :(
2010. ápr. 8. 11:15
9/32 anonim válasza:
Ha akrna tőled valamit(komolyabb kpcsolatot) akkor hívna.
10/32 anonim válasza:
így van, ha nem keres akkor nem akar tőled semmit, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!