Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknak miért sikerül az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak miért sikerül az "egy éjszakásnak indult, komoly lett belőle" kapcsolat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 10:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
38%

Szánalmas vagy. Ilyen hozzáállással nem is lesz hosszútávú kapcsolatod szerintem. Miből gondolod, hogy ha valakinek felkínálod magad mint egy k*rva akkor az egyből harangokat hall meg a közös lakást tervezi? Pusztán azért, mert elkeseredett és magányos vagy még nem kéne jobban megaláznod saját magad. Több tartást lányok!

22/l

2010. ápr. 8. 11:37
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélem az én sztorim hátha tudsz belőle csemegézni.

Volt egy pasim aki fél év után kidobott. Másnap este elmentem koncertre a barátnőmmel és közönség sorai közt kiszemeltem egy pasit akivel csak szó szerint dugni akartam egyet mert olyannal még nem voltam együtt. Odamentem hozzá dumáltunk. Aztán, hogy lerázzon elkérte a számom. Másnap estére is hívtam koncertre amúgy zp-ről van szó. Még utána egyszer talákoztam vele ő hívott és smároltunk. Akkor neki kimondtam rendesen, hogy felőlem csajozzon én csak dugni akarok. Akkor még mindig csak teszteltük egymást, hogy oké ember e... 2 nap múlva elhívott a zenekari próbájára és megkérdezte cigiszünetben, hogy járnék e vele :) Utána feküdtünk le, én éppen szőrös voltam és egy szakadt bugyi volt rajtam. Nem éppen kedvencként mutattam.... de mégis együtt maradtunk. Mert megszeretett :) és amíg a pasi nem érez vonzalmat addig te fejen pöröghetsz, szívességből pasi nem jön össze csajjal!!!

2010. ápr. 8. 11:57
 23/32 A kérdező kommentje:
ez igencsak érdekes sztori. de ha nem beszéltetek, csak szexeltetek, akkor hogyan sikerült beléd habarodnia?
2010. ápr. 8. 12:00
 24/32 anonim ***** válasza:

Hogyan sikerült?

Te még sose voltál szerelmes?

A szerelm érzés az csak úgy jön

2010. ápr. 8. 12:02
 25/32 anonim ***** válasza:
A 11:57-es elöször beszélgetett utána szexelt!
2010. ápr. 8. 12:04
 26/32 anonim ***** válasza:
A pasi lát. Ha azt mondja, hogy nincs ideálja akkor hülye. Mindenkinek van. A mozdulataid, a gesztusaid, a tekinteted, a reakcióid minden rájátszik, hogy össze akar e jönni veled vagy sem. Hiába van vadmacska tested ha esztelen vagy és tuskó. Érted? Hiába szexelsz jól ha emberileg nem jössz be neki!
2010. ápr. 8. 12:05
 27/32 anonim ***** válasza:
Az ember normális esetben nem azért kezd bele egy komoly kapcoslatba, mert komoly kapcsolatot akar, hanem mert találkozik valakivel, akivel annyira passzolnak (mondjuk szexuálisan, ami ugye elengedhetetlen, hogy tökéletes legyen egy jó kapcsolatban), hogy akaratlanul is komoly kapcsolatuk lesz. Csupán ennyi a magyarázat.
2010. ápr. 8. 12:36
 28/32 A kérdező kommentje:
11.37-es: nézz utána a "krva" szó valódi jelentésének (általában "prostituált"-ként tüntetik fel az értelmező szótárakban), ha oltogathatnékod van, keress vkit a környezetedben, itt kérdésekre kell válaszolni.
2010. ápr. 8. 12:55
 29/32 anonim ***** válasza:
Szakadt bugyi??? XD
2010. ápr. 10. 20:11
 30/32 A kérdező kommentje:
természetesen nem :D
2010. ápr. 11. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!