Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért sikerül az "egy éjszakásnak indult, komoly lett belőle" kapcsolat?
hogy utasithatott volna vissza egy ilyen ajánlatot?! 1 éjszaka, semmi kötelezettség.
nyilván elkönyvelte, h bizsereg neked, és kell eny numera, és igy feláldozta magát.
azért igy kicsit más a helyzet, h felajánlottad neki a puncid neki ezüst tálcán...
mondjuk 3 nap telt el, mióta nem beszéltünk, lehet, h ez neki nem elég, h megeméssze?
nem ajánlottam fel amúgy magam, csak célzgattam, mivel mindig volt köztünk szexuális feszültség.
most komolyan nem tehetek semmit?
egy beszélgetést azért megérdemelnék, nem?
Miről beszélsz?
egyéjszakás kaland arról szól hogy egy éjszaka, csak szex semmi "kötelezettség" és semmi megbeszélni való
Mit kellene megemésztenie a pasinak?
Csak egy szexről szóló estétek volt és kész
Az most a Te esetedben nem számít szerintem.
"felkínálkoztál" megtörtént.Te is egy éjszakás kalandról beszélsz.Miért kéne a pasinak úgy érezni hogy ezzel elkezdődött egy kapcsolat.
Ha meg úgy érzi akkor majd lépni fog az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!