Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az top 5 dolog, ami a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdface kérdése:

Mi az top 5 dolog, ami a legjobban tetszik a lányoknak? (Csak normálisak)

Figyelt kérdés

Ilyen nem érdekel, hogy:

1. Pénz

2. F@rok méret

3. BMW

stb...

2012. febr. 25. 19:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Chuck Norris

[link]

2012. márc. 2. 23:02
 32/34 anonim ***** válasza:

1. Kedvesség, alapvető tisztelet a partner felé (azaz ne legyen hímsoviniszta, öntelt majom, aki lenézi a nőket),. Ha ez megvan, tulajdonképpen a kapcsolat minden területére pozitívan hat (bánásmód, társaságbeli viselkedés, szex, együttélés esetén otthoni munkamegosztás, stb.)

2. szeressen, legyen gyengéd, ölelgetős-puszilgatós (ne csak szex előtt!)

3. bizony számít a jó kinézet is, nem tagadom (de ez annyira szubjektív mindenkinek)

4. legyenek közös pontok az ízlésünkben, gondolkodásunkban (nem kell mindennek egyeznie, de az mem szerencsés, ha az egyik liberális, a másik jobbikos, vagy az egyik metálos, a másik meg megszállott diszkós, az egyik vadász, a másik állatvédő, stb. stb.) Lényeg, hogy tudják eltölteni a szabadidejüket, tudjanak beszélgetni, legyenek közös dolgok.

5. én is felveszem a listámra, hogy szeresse az állatokat. :)

2012. márc. 5. 11:52
 33/34 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, hogy a lányoknak mi nem jön be és ez az a kategória, aki tökéletesnek akarja magát beadni a nem létező dolgairól mesél órákon keresztül, játsza az agyát, hogy milyen tökéletes meg udvarias, stb. A csajok jobban szeretik a szerethető hibákat, mert az teszi a férfit valamilyenné, de ezt 20 éves kor alatt szerintem nagyon nehéz főleg férfioldalról felfogni. Én csak azért tudom ezt, mert férfi vagyok és kamaszkoromban azt hittem, hogy a csajok a kedvességre, meg a jófiúskodásra buknak. Ráadásul pont egy arab csajba zúgtam bele, ami szerintem a kultúrális különbségek miatt dupla gondnak számít (nem a körülmetélésre gondolok, ami náluk alap, azzal még jól is jár egy nő, ha a párja olyan) Kell egy kis hiba, mármint inkább úgy mondom, hogy mindenki adja saját magát, ne legyen más, és tuti észreveszi így az, akinek ez a stílus bejön. a külsőn meg lehet változtatni, hogy ha a férfi nem érzi jól magát a bőrében. a borotva, meg a szappan és a konditerem nem véletlenül lett kitalálva :D A pénzes burzsujoktól meg normális nőnek herótja van. Kell tudni jól bánni a pénzzel ez alap dolog, hogy később ne legyen a család eladósodva, de ezek a magukat gazdag pénzügyi tanácsadóknak beadó OVB-s parasztok taszítanak minden női egyént és egy párkapcsolatot is szétcincálnak. Lehet hogy ez offtopic volt, de azért ide is leírom hogy normális férfi nem megy oda dolgozni és akkor megmarad a férfiassága, meg az erkölcse.
2012. márc. 5. 12:11
 34/34 anonim ***** válasza:

1. edzett és ápolt ( nem azt értem ezalatt h legyen kigyúrt állat csak adjon magára és az egészségére)

2. okos, intelligens (lehessen vele értelmes dolgokról is beszélgetni)

3. vicces

4. vegyen le a lábamról ( tudja mit akarok, csábítson el, figyelmes, kedves )

5. és persze határozott legyen

azt hiszem ennyi:)

2012. márc. 6. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!