Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdface kérdése:
Mi az top 5 dolog, ami a legjobban tetszik a lányoknak? (Csak normálisak)
Figyelt kérdés
Ilyen nem érdekel, hogy:
1. Pénz
2. F@rok méret
3. BMW
stb...
2012. febr. 25. 19:12
11/34 anonim válasza:
Őszinteség
Bizalom
Hűség
Figyelmesség
Humor
12/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. febr. 25. 23:17
13/34 anonim válasza:
Még ennyi álszent csajt...
Magasság, jóképűség, izomzat, pénz, farokméret (a sorrend nem feltétlenül ez). Tudom h az utolsó 2-re azt írtad h nem érdekel, de a lányoknak azok is jobban számítanak, mint bármilyen belső tulajdonság.
14/34 anonim válasza:
Off a 13-as hozzászólónak:
A kiszemelt srác, akivel szeretnék összejönni nem magas, nekem jóképű, abszolút nem izmos, nincs pénze és a nemi szervét meg nem láttam, de rohadtul nem érdekel, hogy mekkora.
De tudod mit, legyen igazad, álszent vagyok....
15/34 anonim válasza:
a 13-as csak irigykedik, mert neki a válaszadók által leírt tulajdonságokból egy sincs meg és már nem tud mibe belekötni.
16/34 anonim válasza:
09:29 Nagy része megvan, és ezt nem én mondom, hanem mások. Mégse kellek senkinek, de akkor biztosan nem azért, mert alacsony, csúnya és csóró vagyok, még véletlenül se...
17/34 anonim válasza:
21:01 vagyok és kedves ma 08:39 nem kéne általánosítani.:)
18/34 anonim válasza:
Ha láttam volna már valaha egyetlen kivételt is, nem általánosítanék :)
19/34 anonim válasza:
Az, hogy nem láttál, nem azt jelenti, hogy nincs is.
Nagyon szorítok, hogy megtaláld a Te kivételedet.
20/34 anonim válasza:
"Az, hogy nem láttál, nem azt jelenti, hogy nincs is."
Így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!