Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdface kérdése:
Mi az top 5 dolog, ami a legjobban tetszik a lányoknak? (Csak normálisak)
Figyelt kérdés
Ilyen nem érdekel, hogy:
1. Pénz
2. F@rok méret
3. BMW
stb...
2012. febr. 25. 19:12
21/34 anonim válasza:
Aki szerint van kivétel, az v lány, v azt hiszi, h ő nem minden bnőjének a külseje v a pénze miatt kellett eddig.
22/34 anonim válasza:
Hát hallod,akkor legyél meleg más megoldás nincs.:)
23/34 anonim válasza:
Ha az olyan egyszerű lenne :)
24/34 anonim válasza:
Ne haragudj,de szerintem nagyon h*lye a gondolkodásod.Biztos vannak ilyen csajok,mint akikről itt beszélsz,de erős túlzás azt állítani,hogy mind olyan.Gondolom csalódtál azért van így.De akkor ennyi erővel azt is mondhatnánk,hogy minden pasi bunkó,csak szexre megy,nincsenek érzéseik.Pedig ez se igaz..;)
25/34 anonim válasza:
Saccra olyan 40-50 lánynál próbálkoztam eddig, és mindig a külsőm miatt nem kellettem nekik. Az utcán se látok soha ronda srácokat csajjal, és nem is ismerek egyetlen olyan lányt se, akinek ne csak a külső számítana. Ez alapján sztem kijelenthetem, h minden lány felszínes. Na jó, mondjuk h csak a magyarok mind, mert külföldiekkel nincs akkora tapasztalatom.
26/34 anonim válasza:
És te elfogadod a saját külsődet? Mert ha nem, akkor hogy várod, hogy más elfogadja, mikor te se fogadod el saját magadat.
És nem mindenki felszínes.
27/34 anonim válasza:
Az ilyen kis b.zikra rá kell hagyni a dolgot, mindenki egy felszínes r.banc, csak ő a tökéletes a világfájdalmaival együtt. Szánalom az egész csávó, ahogy van és csodálkozik, hogy nem kell senkinek.
28/34 anonim válasza:
13:26 Természetesen nem fogadom el, mert engem se fogad el senki ilyen külsővel. Ha valaha lesz annyi pénzem, el is megyek plasztikai sebészhez.
30/34 A kérdező kommentje:
Kicsit elúsztunk a témától. :)
Hogy beszáljak én is. Nekem sem voltak lány ismerőseim se,amíg kicsi,kerek,105 kg-os voltam. Ezen változtattam,mert akartam. Azóta eltelt 3 év és már nekem is nemet kell mondanom. Szóval én ismerem mind2 oldalt. Igaz,hogy rosszabb visszautasítottnak lenni,de engem ez motivált régen is és most is. Mert ha olyan lányt akarok magam mellé,aki ad magára,akkor nekem is adnom kell magamra (és még van hova fejlődnöm :D).
Az érett gyümölcsért magas fára kell mászni!
2012. febr. 26. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!