Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az top 5 dolog, ami a legjobban tetszik a lányoknak? (Csak normálisak)
Ilyen nem érdekel, hogy:
1. Pénz
2. F@rok méret
3. BMW
stb...
Hogy példát mutassak, szerintem:
-Humor
-Magabiztosság
-Játékosság
-Kis vagányság
szerintem is legalább.
1, humor(mindenféleképpen legyen vicces, ne úgy nézzen mindenkire, mintha egy db sz.r lenne, csak kedvesen/mosolygósan)
2, legyen magas(170től mindenféleképpen)
3, fel tudjak rá nézni (gondolok itt arra, hogy tudjon hozzászólni a témákhoz értelmesen, okos, szóval legyek rá büszke)
4, legyen kreatív(itt bármi szóba jöhet, de én leginkább valamilyen hangszeren való tudásra gondolok...)
5, őszinte (eltudja mondani normális kereteken belül, hogy ha valami nem tetszik neki, nem gyáva, ne legyen jellemtelen és gerinctelen, aki a hátam mögött, vagy facebookon elég bátor csak ahhoz hogy kimondja, amit gondol)
- írnám én is az ilyet, hogy kék szem, fekete haj, de nálam ez mindig változik és leginkább az összkép fog meg
20/L
1. őszinteség
2. Türelem
3. Magabiztosság
4. Humor
5. beismerés képessége
még is , itt ezen az oldalon mire számítasz válaszként???
szerinted itt őszinték lesznek a nők, őszinte lesz minden nő??? Nem, nem őszinte mindegyik! még itt sem pedig ez névtelen!
Nyilván nem azt fogják írni h hááát pénz, Pénz, Autó, Lakás, jóképűség f@sz :)
Szvsz:
1. magabiztosság
2. sikeresség
3. humor
4. férfiasság,dominancia, bár ez lehet, hogy az 1.-vel egy kateg.
5. "izgalmas,rejtélyes"
1.Őszinte.
2.Megbízható/becsületes.
3.Humoros.
4.Szereti az állatokat.
5.Intelligens.
(6.Szereti a metált.)
:)
Humor
Udvariasság
okosság
edzettség
és azért ne nézzen ki ugy mint egy majom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!