Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak mi az ami tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mi az ami tetszik egy fiúban? Már kissé összezavarodtam!

Figyelt kérdés
Èn 15f vagyok, egy barátom pedig 14f.ő alacsony,vèzna,nem is túl jókèpű(kiálló fogak,vèkony haj),mègis pár havonta váltogatja(a meglehetősen csinos) 14-13 èves barátnőit.Èn jóval magasabb,izmosabb,műveltebb vagyok nála(nem vok ronda se),èn is rendesen viselkedek mindenkivel,mègsincs bnőm.(a kèrdèsben tènyek vannak,nem irigysègből írtam róla rosszakat,tènyleg ilyenek vagyunk)
2012. febr. 15. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, össze? talán mert nem vagyunk egyformák. nálatok ez így alakult. ne keress trendet.
2012. febr. 15. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
ha csak a csini-csajokat várod, sosem lesz normális barátnőd..
2012. febr. 15. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:

mindenkienk más tetszik

nem lehet am hogy bulizós és azért?

és nekem személy szerint a szemek tetszenek meg legelöször

2012. febr. 15. 23:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem bulizós...de jófej amúgy(az ő szeme barna,enyèm kèk
2012. febr. 15. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső.:) Ha beszédesebb, és flörtölősebb, az nagyobb esély a csajozásnál mint az, hogy valaki helyes,de nem mer megszólítani egy lányt sem.
2012. febr. 16. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet h csak szerinted csúnya, a lányok szerint nem. Ők jobban értenek hozzá :)
2012. febr. 16. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!