Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavarodtam, mit tegyek?
Tudom, hogy nem vagyok egy átlag normális ember, ezért teszem fel itt a kérdésemet.
23. életévemhez közeledve kicsit összezavarodtam. Körülöttem mindneki boldog(?) párkapcsolatban él, vagy ha nem is, akkor arra törekszik, hogy legyen valakije. A többség már a 2-3 barátnőn van túl.
Ennek ellenére én teljesen boldognak érzem magam úgy, hogy még csak csókolózni sem volt alkalmam.
A lányokat megnézem, de úgy vagyok vele, hogy szép-szép, de nem kéne.
Már-már be is beszéltem magamnak, hogy így fogom leélni az életem, de akkor mindig előtör belőlem a kisördög, hogy a standard család az nem ilyen. Az ember társas lény, kell egy partner a teljes boldogságoz. Ilyen és ehhez hasonló sztereotípiákat suttog a fülembe és teljesen elbizonytalanít. ( nem vagyok skizofrén. :) )
Szerelmes még sosem voltam, nem is kívánok az lenni. Ugye az okos ember más kárából tanul és láttam én már nem egy ismerősömet olyan szinten negatív irányba változni, hogy nem hittem a szememnek. Ehhez ráadásul társult még egy durva, saját magát porig alázó magatartás is. Úgyhogy köszönöm én ebből nem kérek.
Igazából nem is tudom, hogy miért írtam ezt le. Hónapok-évek óta minden nap ezen töröm magam és még nem jutottam egyről a kettőre. Rossz, hogy mindig előtör belőlem ez az ambivalens érzés.
Hát... Te vagy gyenge elméjű vagy, vagy szociopata...
Most felhoztál egy csomó logikus dolgot... Azt mondod okos vagy... Én azt mondom nem: mert egy értelmes ember nem akarja megkeresni az értelmet, abban amiben nincs... A szerelem nem logikus, nem értelmes, matematikai módszerekkel nem megfejthető... De szeretni, és tudni, hogy akit szeretünk az viszont szeret, ölel, és bújik hozzád... ... ... Én ma nem fáztam kint a hófúvásban...
Nem mondtam, hogy okos vagyok, az csak egy mondás, amit leírtam. Az elején azt is leírtam, hogy nem vagyok átlag normális ember.
Bár komoly gondom nem lehet, mert hamarosan végzek az egyetemmel.
Azt meg ne próbáld már megmagyarázni, hogy a szerelem miatt nem fáztál, mert körberöhöglek.
Más: Nem próbálok nőt szerezni, mert az agyam kivédi ezt a gondolatot. Nem tudok máshogy fogalmazni. Mindig megálljt parancsol.
Erre nem olyan rég jöttem rá. Anno 16 éves korom körül volt egy lány, aki ha azt mondta volna, hogy fektessem meg, akkor sem tettem volna. Nem tudom miért. Pedig közömbös sem volt számomra. Tetszett is.
Akkor azt gondoltam, hogy majd az évek alatt kialakul ez. Aztán ahogy teltek-múltak az évek, egyre kevesebb lehetőségem lett arra, hogy találjak magamnak valakit. Mára be kellett látnom, hogy nem fogok soha semmilyen lépést tenni ennek érdekében. Szerettem volna néhány éve, de nem tudok. És már abban sem vagyok biztos, hogy akarnék-e már egyáltalán.
LOL, ez nagyon nyáltenger.
Ettől még nem jutok egyről a kettőre.
tőlünk várod hoyg egyről a kettőre juttassunk??
ez a te fejedben már eldőlt mit vársz tőlünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!