Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért féltek odamenni egy buliban az ilyesmi lányokhoz? Pedig nem bántanak! Meg a külső sem számít annyira a lányoknak, akkor mitől vana félsz?
2012. jan. 30. 17:29
1/15 anonim válasza:
Szerintem félnek a visszautasítástól
2/15 anonim válasza:
Mert az ilyen lányok nem járnak bulizni, és általában nem az egyéjszakás kalandokat kereseik. :)
3/15 anonim válasza:
Ne általánosítsatok. Én pl bármikor odamegyek egy ilyen lányhoz.
4/15 anonim válasza:
én is simán odamegyek, ha nem ismerem akk negismerem de ha már ismertem akkor nem probàlkozok, mert az GÁZ
5/15 A kérdező kommentje:
Pedig pont azt mondják a lányok, hogy ők szinte csak olyan pasik közeledését fogadják el, akit már előtte ismertek.
2012. jan. 30. 17:55
6/15 anonim válasza:
Minek menjek oda, amikor úgyis csak beéget, elküld vagy leordít, mint egy kutyát?!
Egy sokat csalódott srác
7/15 anonim válasza:
És azokat hogy a qrva anyjukba ismerték meg előtte?
8/15 A kérdező kommentje:
Miért van olyan lány aki goromba módon elküld? Én ilyenről még nem is hallottam.
2012. jan. 30. 18:00
9/15 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy szinte az összes lány rendes és csak finoman küld el ha nem tetszel neki. Akkor miért panaszkodsz? Biztos te értetted félre.
2012. jan. 30. 18:01
10/15 anonim válasza:
Engem eddig minden lány elküldött akinél próbálkoztam, szóval én ezért nem megyek oda. Meg aztán ilyeneknél esélyem nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!