Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok rondább lányokat is helyesebb pasikkal itt az egyetemen és szép lányokat csúcs pasikkal? Rondább lányoknak nincs önértékelő képességük, hogy rámásszanak a jobb pasikra?
Te ezt így összeszámoltad konkrétan?
Amúgy meg milyen jogon rondázol le bárkit is? Lehet, hogy a szerinted ronda lány a helyes pasi szerint gyönyörű. Mindenkinek más a szép, mindenkinek más tetszik...
Én is hasonlóképpen látom mint te kérdező.Ahogy mondani szokás nem minden a külső de nagyon sok mindent ér.Olyan emberrel soha nem járnék aki külsőleg nem tetszik , lehet akármilyen kedves meg normális de akkor sem.Ha nincs meg a külső vonzalom akkor abból kapcsolat sem lesz, legalábbis nálam.
De vannak olyan igénytelenek akiknek mind1 csak legyen valakijük , nem számít hogy kövér , vékony , alacsony vagy magas.Ők azért tartanak párt hogy tudjanak valakivel mutatkozni.
Hát te kicsit el vagy tévedve. Nekem többet számít a belső, pedig nő vagyok.
De teljesen felesleges leállni vitázni erről, mert úgyis az lesz, hogy a nők szemetek, stb stb.
A külső megfog a belső megtart.
A belső nem tud megfogni , mivel hogyha nem tetszik kívül akkor az megakadályozza hogy a belső megfogjon.Ezért először a karosszériának kell tetszenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!