Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha őszintén szeret egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha őszintén szeret egy fiú, de én őt nem, hogyan lesz neki jobb?

Figyelt kérdés
Ha adok neki esélyt, és vagy megszeretem, vagy nem, vagy ha a nagyobb csalódástól megóvva inkább össze se jövök vele?
2012. febr. 20. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább össze se gyere vele...
2012. febr. 20. 11:41
 2/10 Macs1209 ***** válasza:

Azért valamit csak érzel, ha már ilyen ötleteid vannak....

Gondolkozz ezen még, és hallgass a szívedre :)

2012. febr. 20. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Tetszik? Vonzódsz hozzá? Ha igen akkor összejöhetsz vele, de hogyha nem akkor..
2012. febr. 20. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha már feltetted a kérdést,azt jelenti,h neked is jelent valamit...

Az alapján dönts,h te mit akarsz,ha vonzódsz hozzá valamilyen szinten,meg lehet próbálni...lehet,h ő sem akar komoly kapcsolatot.

2012. febr. 20. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyelj ülj le a sráccal beszéld meg vele, őszintén hogy mit is érzel meg mit nem. És majd meglátod, hogy a srác hogy áll a kérdéshez. Velem nem voltak őszinték ezért nagyon össze zuhantam: Beszélj vele!
2012. febr. 20. 11:58
 6/10 A kérdező kommentje:

annyival kiegészíteném, hogy a testi vonzalom nincs meg, de volt már rá példa, hogy ez azután alakult csak ki nálam, amikor már olyan intimitásba kerültem egy sráccal.

viszont emberként szeretem ezt a fiút, nem szeretnék neki csalódást okozni, ha mégse jönne a vonzalom.

2012. febr. 20. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem jön be neked a pasi? Akkor viszont ne hagyd ábrándok között lehet hogy meg bántod vele egy kicsit de viszont egy idő múlva belátja és tisztelni fog mert őszinte voltál vele.
2012. febr. 20. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Bízd rá a döntést, de tudja, hogy mibe megy bele. Kb így: "Nem hitegetlek, semmit sem érzek irántad. Összejöjjünk mégis, hátha idővel beléd szeretek, vagy inkább hagyjuk az egészet?"
2012. febr. 20. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem gyere vele össze, dobni fog az önbizalmán. amikor meg szakítasz akkor meg mondj vmi okot, de ne azt hogy nem vonzódsz hozzá sztem.
2012. febr. 20. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:

utolsó: nagyon fontos az őszinteség!!!!!!!!!!

Szereted ugy vagy nem? ha nem, akkor nem jössz vele össze!

2014. jan. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!