Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, most őszintén! Melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most őszintén! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Egy lány, aki 24 éves létére, kb. 15 évesnek néz ki (tök gebe, fiús alkatú, meg rocker meg emo ruhákat hord), vagy egy 21 éves, nőies alkatú, nőies ruhákat viselő lány???
2009. szept. 24. 12:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Az egészségeseknek a második. ;)

A többinek nem feltétlen, de nem is mindig ezen múlik. Leginkább nem az öltözködésen, de sokat elárul egy lányról....szóval. Meg hát ki, milyenhez vonzódik, számomra az első egyáltalán nem lenne ez.

2009. szept. 24. 12:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez most kérdés? Még jó, hogy az utóbbi!

Egyébként ízlés kérdése, nyílván van akinek az előbbi jön be, bár 24 évesen emozni... -.-

2009. szept. 24. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre a nőies alakú csaj a jobb, bár izlése válogatja.

De ha a nőies alakú csaj egy full idióta, az emos pedig egy normális, akkor nem biztos hogy csak az testéért egy idiótával leáll.

Mindenkinek más jön be, lehet hogy azt a férfit az emos lányban megfogta valami.

2009. szept. 24. 12:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a második mindenképpen.
2009. szept. 24. 12:55
 5/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a 21 éves lány, És van egy lány, az először említett, aki... hát komolyan, mint egy 15 éves. Én legutóbb 13-15 évesen néztem így ki... Pedig nem vagyok sem idióta, beképzelt, stb. (vagyis így gondolom, meg még senki nem mondta), de ez a csaj nagyon felidegesített, meg egyébként is gyerekes a viselkedése is. A srác, meg szintén 24 éves, és nem tudom, hogy melyikőnk tetszik neki jobban, mert egyre jobban arra gyanakszom, hogy a másik lány, és tiszta depi vagyok emiatt... :((
2009. szept. 24. 13:00
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

hátfigyi, ha a nőies ruhák alatt kiskosztümöt, és 20 centis sarkot értesz, akkor lehet azért nem jössz be a pasinak.:D nem minden pasi 24 évesen vágyik egy 35 éves viselkedésű nőre. sok pasi a fiatalosabb, vidámabb, fiatalságára emlékeztető nőket jobban szereti, mint a 21, de 35 éves nőnek kinéző lányokat...

magamból indultam ki asszem...én nemvagyok ugyan emo, se rokker, 24 éves vagyok, de ha cigit veszek mindig személyit kérnek, nemhordok magassarkút, nem hordok szoknyát, más lányoktól hallottam már, hogy : jajjj.....túl fiús...de pasiktól még sosem hallottam ezt a jelzőt, és ha jobban belegondolok én többször tetszettem fiúknak, mint ezek a barátnőim. de fiúsnak sem vagyok mondható, csak azért nemvagyok az, mert nemhordok magfassarkút és szoknyát. hordok csípőnacit, szűk pólót, térdnadrágot, nyáron famersortot, mindenféle újjatlannal, pólóval, vagy hosszú újju felsőket, kapucnis pulcsit is igen, és edzőcipőt, de hosszú hajam van amit kiengedve hordok, és sminkelem is magam. rám csak az mondja h fiús, aki elkötelezett híve a magassarkúnak és a szoknyának.

sztem vhogy így lehet a te sztorid is...

2009. szept. 24. 13:30
 7/20 anonim ***** válasza:
41%
én dugnám mindkettőt, sose értettem minek ezen ennyit gondolkozni.
2009. szept. 24. 13:53
 8/20 anonim ***** válasza:
98%
Mindegy, ha a másik csajnak erősebb a kisugárzása. Akkor fejen is állhatsz. Uff.
2009. szept. 24. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, h a másik lány szájából kicsit másképp hangzanának a leírások.. Ha a másik lány tetszik a pasinak, úgyse tudsz mit tenni! Vagy mit akarsz? A szemébe mondod, h nyissa ki a szemét, te sokkal szebb vagy?? Azt hiszed, mindenki csak a külsőt nézi? Ne nevettess már :D :D
2009. szept. 24. 15:16
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

13:53-as nak üzzenném....hogy te milyen egy undorító fickó vagy....amúgy jót röhögtem a szövegen xD ...

Amúgy ha komolyabb ismerkedésről van szó, lehet bőven, hogy a másik lány személyisége jobban bejön a srácnak. Ennyi. A kettő közül a szebbet elv sztem csak első este jön be. :P

2009. szept. 24. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!