Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, most őszintén! Melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most őszintén! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Egy lány, aki 24 éves létére, kb. 15 évesnek néz ki (tök gebe, fiús alkatú, meg rocker meg emo ruhákat hord), vagy egy 21 éves, nőies alkatú, nőies ruhákat viselő lány???
2009. szept. 24. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kerdes, hanem meg akarod velunk erosittetni hogy az elso csunya a masodik jo.A kerdest is igy tetted fel.
2009. szept. 24. 16:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
hát, lehet hogy kicsit másképpen látod a dolgot mint ahogy valóban van.és, gondolom nem ismereded a csajt, mert lehet, hogy a külseje ellenére értékes ember. attól mert jobban nézel ki, nem biztos hogy téged fog választani a pasi.
2009. szept. 24. 17:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, csak ne te legyél.
2009. szept. 24. 22:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A kedves kérdező olyan, hülye...

Attól még, hogy rocker/emós ruhákat hord valaki, és nem a tündibündi rózsaszín plázacica style, nem jelenti azt, hogy senkenek nem kell teccen. Nekem is jobban bejön egy olyan csaj, akin hosszú fekete szoknya/fölső van, és nem az alig takar valamit a rózsaszín minim...

2009. nov. 28. 13:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
obviously b)
2009. nov. 28. 13:25
 16/20 thedani ***** válasza:
100%

Mikor elolvastam a kérdést már tudtam is hogy mit akarsz. Irigy vagy a csajra és arra kérsz minket hogy nyugtassunk meg hogy téged akar a pasi. Ha tényleg annyira jó csaj vagy akkor fogj egy másikat, nem lesz gond. De lehet a másik csaj nem is olyan ronda ahogy leírtad, csak hát ugye mit írhatnál a vetélytársról. De az is valószínű, ha tényleg te vagy a szebb, hogy belül meg ő a szebb, egy kedves, humoros aranyos lány, te meg valami hisztis pics@, és azért nem kellesz a pasinak. Lehet valaki akármilyen szép ha belül meg rohad. Kérlek ne hurrogj le azért, hanem írd le hogy mi a teljes igazság.

V.D. 21

2009. nov. 28. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
15 éves az izgatóbb.
2009. nov. 28. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szerinted vki emosnak meg rockernek néz ki, attól még nem biztos, hogy az. Ezt már én is megkaptam h rocker vagyok, holott közöm sincs hozzá, csak gyakran hordtam feketét akkoriban.
2009. nov. 28. 14:24
 19/20 anonim válasza:
Ez szerintem egyértelmű. a második:D
2009. nov. 29. 16:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de ha nem haragszol, elmondom a véleményemet (még így, megkésve is).

Szerintem attól még, hogy valaki nem tündibündi kényes primadonna, még nézhet ki jól. Sőt, sokkal jobb, ha valaki sötét színű, normális ruhákba jár, mintha alig van rajta valamennyi pink.

Valószínűleg a "riválisod" sem olyan bányarém, amilyennek leírtad, csak azért állítod be ilyennek, hogy megveregessük a válladat: "Jaj, hát persze, hogy te vagy a jobb! Sokkal szebb és szexibb vagy, épeszű pasi téged választana!". Pedig ez nem így van. A legtöbb srác/férfi nem olyan felszínes, hogy csak a külső számít nekik. Ezek szerint te vagy ilyen!

(Mellesleg megjegyezném: én is rockerféleség vagyok, és marha sértő, hogy úgy állítod be ezt a dolgot, mintha olyan borzalmas lenne.)

2010. júl. 30. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!